Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Všechno zlé je k něčemu dobré... I když podle stařečka Pagáča to prý byla největší hrůza jeho života. Co? Když hráli divadlo. Divadelní hru napsal Jura Klásek a režíroval ji sám stařeček Pagáč. Ten do rolí milovnického páru obsadil Janka Obrůčku a Mařenku Ohnicovů. To se ale nelíbilo starému Ohnicovi. Stačilo, aby viděl, jak se k sobě mladí na jevišti mají, a bylo zle. Horká hlava a pár schválností, to nemůže dobře dopadnout. Stařeček Pagáč se snaží zachránit, co se dá. (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zahrát divadlo na slovácké vesnici není jen tak ledajaká věc - a ví to i stréc Pagáč, který v roli režiséra šéfujů divadelní novince od Jury Kláska. Jenže přijde láska, cholerický tata, bouchající kamna a hasiči a o zábavu bude postaráno i bez divadla. Hezký, pohodový a milý díl. ()

Ironfood 

všechny recenze uživatele

"Hra o velikéj lásce Izidóra princa a princezny Esmaraldy. A napsal ju toť Jura Klásek. Jmenuje sa to Škr do rži" - "No to zase jednú tej kultúře pořádně natrhnete zadek" Jeden z nejlepších dílů seriálu, krom ústřední dvojice je tu výborný i mladý Sváťa Skopal. ()

Reklama

Reklama