Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Říká se, že od velké lásky k velké nenávisti je jen malý krůček. O tom by mohli vyprávět dva nerozluční kamarádi – Ignác s Vinckem. Stačilo málo, pár hltů slivovičky, a mezi oběma se rozpoutal boj kdo s koho. Z malých naschválů se stávaly velké a jejich vzájemná škodolibost se stupňovala. Stařeček Pagáč se je snažil udobřit. Ale nic nevymyslel. Ještě, že zasáhl nový starosta – Martin Kordula. A jak si poradil? (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Předně zajímavý díl pro všechny Hradišťáky, protože v tomto díle se jarmark koná na hlavním Masarykově náměstí v Hradišti. A pak už je to hlavně došparování dvou kamarádů, kteří si kvůli třem krejcarům začnou dělat neskutečné naschvály. Ale je tu také dobře udělaný starosta, který už si ty dva pazúry srovná. Parádní představení Augusty, Jandáka a Poloczka. Jeden z nejlepších dílů. ()

Winster 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V tomto vtipnem dile je dalsi vtipna vec: Karel Augusta, v podstate ho vidite v kazdem filmu...a kde skoncil? a kdo ho zna? Je to absolutne nejsmutnejsi herec, ktereho mame...malo kdo ho vubec vnima a pritom rozsvitil tolik krasnych filmu a serialu. ()

Reklama

Reklama