Reklama

Reklama

Magie a kouzla Davida Copperfielda: Tajemné síly

(TV film)
  • USA Magic of David Copperfield XVI: Unexplained Forces, The (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Kouzelnická show proslulého mága, který svým uměním ohromuje celý svět. (oficiální text distributora)

Recenze (15)

Gemini 

všechny recenze uživatele

David Copperfield je opravdový mistr iluze, a to zcela zaslouženě - jeho charisma, odhodlání a nadšení pro věc ho dostaly opravdu daleko, a třeba ho taky jednou dostanou až na dno. Copperfield umí udělat spolu se svými trikaři, osvětlovači, šikovnými modelkami/asistenkami a nevím kým vším ještě skutečně ohromující show, a jediný moment kdy mu to nežerete jsou "kouzla" kterých se účastní diváci doma u obrazovek. Pouze v tomto díle a nikde jinde uvidíte moje nejoblíbenější Davidovo kouzlo - the vanishing egg:) Neskutečná kůlna:)) ()

IllIlIlIIl 

všechny recenze uživatele

D.Copperfield, modla všech kouzelníků, předvádí svá velkolepá kouzla, magii a iluzi. Jeho show je skvělou podívanou, a v jeho podání je ještě více umocněna...Lepší pořad o magii už je jen Magie kouzla zbavena. ()

ilemas 

všechny recenze uživatele

Davida Copperfielda jsem svého času děsně žral, viděl jsem ho i naživo, miluji kouzla, ale dnes, když znám téměř všechny triky je to o ničem. ()

Decker 

všechny recenze uživatele

Skvela show renomovaneho kouzelnickeho genia a milacka milionu lidi na celem svete. Ano jedna se o perfektni a nezamenitelnou podivanou v taktovce tohoto mistra magie. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Mínění na jeho triky jsem si trochu poupravil, když jsem vid ěl ten pořad, jak tam odkrývají triky všech kouzelníků. Ale i tak musím uznat, že to má připravené perfektně. ()

Reklama

Reklama