Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh se odehrává v době, kdy do Brazílie proudily tisíce přistěhovalců z Itálie. Majitelé plantáží je najímali jako levnou pracovní sílu poté, co bylo v Brazílii zrušeno otroctví. Na lodi do brazilského přístavu Santos cestuje mladá Giuliana se svými rodiči, Giuliem a Anou. Seznámí se tam s Matteem a zamilují se do sebe. Na lodi ovšem vypukne epidemie moru, které Giulio i Ana podlehnou. Mezitím na ně v Sao Paulu čeká Giuliův starý přítel z Itálie, Francesco. Ten odešel do Brazílie již před mnoha lety a stal se z něj bohatý člověk, částečně také díky sňatku s Janete. Mají spolu syna Marca Antonia, který žije poněkud prostopášným životem. Francesco se na příjezd svého přítele a jeho rodiny velice těší, ale Janete to nese velice nelibě. Na lodi onemocní i Matteo a lékař si je jistý, že zemře. Giuliana zůstává s ním, přestože riskuje, že se také nakazí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (46)

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Velké téma, to si vždy zaslouží velkou pozornost a neméně velkou diskusi mezi přáteli tohoto seriálu. Brazílie se musela vyrovnávat s přistěhovalci z itálie, a třebaže tuto - dneska největší a nejlidnatější zemi Jižní Ameriky - kolonizovali hlavně Portugalci, tak i Italští přistěhovalci se do ní hrnuli, a museli se v ní nějak zabydlet. Jenomže otroctví už bylo zrušeno, tak co dělat s novými davy přistěhovalců? Přišli už s křížkem po funuse? ***(7.10.2010) ()

Jenda odpad!

všechny recenze uživatele

No, tak je to hodně stupidní, ale všimnul jsem si i horších případů. Mno, dalo by se říci, že historcké téma mi sedí o trochu víc... ()

Nick Tow

všechny recenze uživatele

Odkaz pre Kubesza: Milý kolega - isto, niečo by sa s tými hodnoteniami od 50 ľudí, ktorí dávali po päť hviezdičiek, malo robiť... Ale rovnako by sa malo robiť niečo s tými, ktorí nerešpektujú zásady písania komentárov, a píšu tu svoje osobné výrony . Ozaj - a videl si naozaj všetky časti seriálu? Alebo si tam praskol odpad len preto, že ako pravoverný intelektuál pochovávaš všetko, čo je pod tvoju úroveň? Ja zvyknem hodnotiť iba veci, ktoré som videl. A pochybujem, že by som sa dokázal prinútiť pozerať dokonca celý seriál, keď už prvý diel by som považoval za odpad!!! Tak ako? ()

IllIlIlIIl odpad!

všechny recenze uživatele

Ubohá, bohužel trapná, prostoduchá, čitelná a naivní telenovela. Co více dodávat? To jedno ,,kouzelné,, slovíčko hovoří za vše - telenovela! ()

Nihlathak odpad!

všechny recenze uživatele

tohle na mě svého času pravidelně vybafávalo, když jsem přišel ze školy domů. Viděl jsem opravdu všechny díly. Pravidelnost mých příchodů domů neskončila, a tak mi tento "seriál" vymýval mozek docela dlouho. ()

Moogwi odpad!

všechny recenze uživatele

a jako co má být ta alena124 až 130 v hodnocení a ti další exoti, kteří dávali samé pětky? už chápu proč to má 32 procent ... ()

shantim odpad!

všechny recenze uživatele

"Hezky" serial, ze ktereho vyplyva, ze nejdulezitejsi je mit kus zeme a z toho tezit. Kdyby z tohoto materialu udelali celovecerak, tak to dopadlo rozhodne lepe. ()

Krasus odpad!

všechny recenze uživatele

Po "skvělých" latinoamerických telenovelách,jsem čekal,že aspoň brazilci by se mohli o něco pokusit.Pokusili a dopadlo to ještě hůř. ()

Reklama

Reklama