Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Seznamte se s Arlo Pearem (Richard Pryor). Je to spokojený muž se smyslem pro rodinu, milující svou manželku, vzpurnou dceru, dva syny a témeř polomrtvého psíka. Až jednoho dne nastane problém. Arlo, který nedávno příšel o práci, dostane nabídku o které se mu ani nesnilo. Má to však jediný háček. Arlo i s rodinou se musí , co nejdříve přestěhovat. V tu chvíli nastává ten pravý chaos. Arlo se musí vypořádat nejen s vypočítavými stěhováky a majiteli domu, ale i se šílencem, kterému nevědomky svěřil své luxusní auto... (tizi3)

(více)

Recenze (23)

DJ Lonely 

všechny recenze uživatele

"Chci, aby sis toho velkýho rudýho zasrance šoupnul zpátky do garáže. Jasný, ty zkurvenče? A di do vobchodu a koukej si koupit normální sekačku pro lidi!" Pro mě srdcovka a klasika z dob videopůjčoven. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Jistě.. Budeme mít spoustu problémů, stejně jako většina mladých párů.." - "Ty budeš mít problém chodit rovně, jestli nesundáš svý ruce z mý dcery !!" ;) ()

Mol 

všechny recenze uživatele

Kdysi na VHS; teď po letech znovu viděno. Zkus se přestěhovat aneb jak se může všechno zkurvit. Velice příjemná komedie, která mě ani chvilku nenudila. Spíš jsem v ní objevoval to co jsem si za ta léta nepamatoval. Taková nostalgická pouť. Arlo má prostě ve svým životě smůlu. Jeho soused je vymaštěnej bejvalej mariňák, stěhováci jsou týpci z lochu, po bazénu díra a jeho krásnýho naleštěnýho Saaba změněj v 'madmax' vozítko. Pohár smůly přeteče právě v moment kdy si v nový práci akorát ostrouhá tužku. Potom ve své hlavě uslyší to to cvaknutí a bere vše do vlastních rukou. Nevím jestli by tohle všechno normální člověk zvládl a nezbláznil se. Já teda ne. ()

tatanapope 

všechny recenze uživatele

První třetina filmu mě hodně bavila , příjemný vtip , slušný děj . Co mi trochu vadilo pak , bylo to , že byl děj velmi předvídatelný a chvíli až kýčovitý , ale jako komedie to celkem dobře splnilo svůj účel ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

K tomuto filmu (stejně jako k mnoha ostatním z osmdesátých let) mám nostalgické vzpomínky. V době, kdy ještě video mnoho lidí nemělo a kdy toho v televizi taky ještě mnoho nebylo, byl každý americký film na videokazetě bomba. Prostě jiný svět. Jenže teď, když jsem se na něj podíval po mnoha letech ještě jednou, jsem trochu poupravil mířidla. Myslím si, že je to celkem dost hovadina s příšerným dabingem. Ano, vždy tento film budu mít v srdci jako krásnou vzpomínku na mé náctileté období. Jenže bohužel jen kvůli tomu přece nemohu dát více hvězd. Nemůžu přece vysoce ohodnotit film, kde se z celofilmového pitomce v posledních pěti minutách stane machr zabiják. Prostě a jasně - je hodně jiných osmdesátkových komedií, které si tři a i čtyři hvězdy zaslouží daleko víc. ()

JohnSmith odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tuhle blbost jsem ani nedokoukal.Už úvodní snová scéna mě dost odradila a následujících dvacet nevtipných a pouze trapných minut mě utvrdilo v tom,že dál nemá cenu se na takovou blbost koukat ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Americká osmdesátková komedie na téma stěhování div ne Kulový blesk s dávno zapomenutou komediální hvězdou Pryorem, který mi byl hrozně sympatický už tím jménem. Ve své době nadprůměr, ale dneska už jen zastaralá záležitost, ikdyž nějaký nápad to mělo. ()

zahadum 

všechny recenze uživatele

Infantilná kravina bez nejakej tej iskry alebo nápadu...jeden bod za schody a bazén...druhý bod za vodiča ( vodičov ) Saabu. ()

horor2 

všechny recenze uživatele

Richard Pryor v akční komedii, která mě pobaví i po letech. Randy Quaid jako buranský soused, který brká jako svině a má nepříjemnou sekačku, byl fakt na ranu :-D :-D ()

Blazkowicz 

všechny recenze uživatele

"Ty vole, za náma je nějakej střeštěnej cvok v Saabu." "Já chci svůj nábytek!" "Doprdele to je Arlo Pear." Nestává se mi zrovna často, že bych si stěžoval na krátkou stopáž filmu. Ale toto je zrovna ono. Já chci víc, zrovna to bylo tak dobře rozjeté. Takže hodně slušná komedie, kterou jsem nečekal. "Jak to stojí?" "Co jak stojí?" "Tvůj pták." "Drobet doleva." 4* ()

Reklama

Reklama