Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Eun-Sik není ani tak hlupák, jako spíš naivní smolař, který má štěstí leda tak na nepříjemné náhody a nehody. Poté, co absolvoval povinnou vojenskou službu, se mu konečně podařilo nastoupit na místní univerzitu, kde se zabývá studiem práva. A i přesto, že od ostatních studentů má věkem hezkých pár let odstup, rozhodně se o něm nedá říct, že by vedl kdovíjak spořádaný život. Pije a často se probouzí ve vlastních zvratcích, při tanci na diskotéce vypadá jako idiot a ani při sexu dvakrát neboduje a je odkázán pouze na své vlastní představy. Jednoho dne ale konečně potká dívku svého srdce. Je jí Eun-Hyo – krásná mladá žena cvičící ve školním aerobikovém družstvu a členka národního týmu. Na první pohled by se mohlo zdát, že je jejich společná budoucnost pouhým snem, ale Eun-Hyo není povrchní, a tak dá Eun-Sikovi nejednu šanci dobýt její srdce. Jenže Eun-Sik je prostě Eun-Sik a než se naděje, svoji poslední šanci promarní a mezi něj a jeho lásku vstoupí někdo třetí. (EMIA)

(více)

Recenze (16)

danielwanderer 

všechny recenze uživatele

A to som myslel, že bude porovnanie s dnešnými Prci, prci, prcičky: Nahá míle korektné, ale ako náhle Sex is Zero skončil, tak viem, že ono to porovnávať snáď ani nejde. Áno, úvod by aj nejaké spoločné znaky niesol (až na to, že Kórejci sa libujú vo zvratkoch a prekvapivo odvážnych erotických scénach). No potom... Skúsim to povedať takto, raz som mal jedno dievča, ktorému som často hovoril, aká je krásna a bola to pravda, no ona na to reagovala, tak, že to nechcela počúvať a bila ma za to (no viete biť ako biť :)). Čo tým chcem povedať? Že aj kórejské filmu sú krásne, ale najradšej by som ich uslzenými očami zmlátil za to čo mi robia... A školský prideh Eun-shika a spol. je ďalší takýto prípad... ...s pár hluchými miestami, pretože som sa jednoducho stratil. ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Puberťácké, prcičkové, zamilované, nešťastné, bolestivé, nespravedlivé, nechutné. Rozhodně prvních pár minut filmu nic nepojídejte, jinak vám nebude chutnat. (vlastní zkušenost). Film je to pohodový, začátek je velmi vtipný, ulítlý, druhá půlka je o něco vážnější, přesto to velmi mile končí. Jak tu již tombac nadhodil, takové Prcičky po korejsku. ..ten začátek je fakt síla.. ()

Reklama

inutihar 

všechny recenze uživatele

Původně jsem Korejce hodnotil za originalitu s jakou míchají teen komedii s dramatem, ale pak jsem viděl izraelské Eskimo limon, které je o čtvrt století starší a má děj natolik podobný, že korejský film je prakticky jeho remake. Jen s aerobikem a happy endem navíc. Sex is zero tak drží na třech hvězdách jen hezké Korejky. Škoda. ()

tombac 

všechny recenze uživatele

První polovinu filmu sledujeme korejskou obdobu Prciček, tudíž nás čeká pohled na kluky onanující u porna, trocha spermatu, větší množství blitek a nahoty, ze které by se americkému cenzorovi zatmělo před očima. Některé gagy jsou vtipné, některé trapné. Trapné je především šaškování největšího loosera Eunsika a výstupy dvou nadrženců, kteří si ho honí i mezi obecenstvem při turnaji v aerobiku. Ale z nějakého záhadného důvodu se mi první polovina docela líbila. To druhá půlka se nevyhýbá vážnému tématu. Na řadu přijde potrat, spousta slz a krve. Od tvůrců je to obrat o 180 stupňů. Tato část je jako melodrama celkem solidní, i když moc nedojme. Filmu jsem chtěl zpočátku udělit tři hvězdičky, ale za tu neskrývavou nahotu, pěknou vizuální stránku, hezká děvčata a aerobik jednu hvězdičku rád přidám. Kdo by se nechtěl podívat na krásná vytrénovaná těla mladých Korejek, že.. :-)) 7/10 ()

Tadzi 

všechny recenze uživatele

Nevím, co si o tom filmu myslet. Na první pohled a první hodinu se zdá, že jde o pokus japonců trumfnout American Pie, ale poté, co se tam stane jeden dějový zvrat, tak se film přestane na notnou chvilku přestane řadit mezi komedie a vy budete stejně jako já zmatení, protože něco takového se prostě čekat nedá... I když japonci jsou schopní všeho :) ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

  • Pro co nejdokonalejší ztvárnění role baletní herečky, připravovala se herečka Ji-won Ha (Eun-hyo Lee) náročnými baletními zkouškami před natáčením snímku celé tři měsíce. (Conspi)

Reklama

Reklama