Reklama

Reklama

Jak chutná smrt

  • angličtina The Taste of Death
TV spot 1

Obsahy(1)

Juraj Kukura v hlavní roli kriminálního filmu, který se odehrává na pozadí vrcholového střeleckého sportu... Kriminální film režiséra Milana Cieslara vznikl podle literární předlohy renomovaného slovenského spisovatele Ladislava Mňačka. Vypráví příběh navenek úspěšné rodiny, v níž vše plyne zdánlivě podle pravidel a s dostatečným množstvím lesku a třpytu. Pod povrchem hladce fungujících vztahů se však odehrává drama celé rodiny i závažné osobní problémy jejích jednotlivých členů – otce (J. Kukura), matky (M. Šplechtová) a téměř dospělého syna (O. Šrámek). Řetězec nedorozumění, předstírání, nenaplněných ambicí, touhy po penězích i lásce jednoho dne vykolejí rodinný vlak a vyústí v tragédii… (Česká televize)

(více)

Videa (2)

TV spot 1

Recenze (47)

dyfur 

všechny recenze uživatele

Tak zúfalo nepravdepodobný námet.Chlapec-jedináčik z bohatej rodiny,úspešný strelec olympionik zastrelí dvoch policajtov...stress?? z čoho ?prečo? športovec,strelec,kde sústredenie a kľud je základ úspechu...Ak teda vezmeme toto v úvahu a tiež -na prekvapenie toporného Kukuru, Christová ako vždy keď ide o hranie -výraz typu "som poleno",ohromne otravná ,ukričaná matka...bieda.Snáď len M.Vašut obstál a hral dobre,úlohu ktorá mu sedí.Jedna hviezda. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Český krimi thriller, který ve své době působil hrozně moderně jakože americky ,  přesně ten typ filmu, který je jako filmový zážitek sotva průměrný, ale má to spousty věcí, který tento film dělají "nezapomenutelný" - hlavní role Kukura jako despotický otec mladého vraha, Miss Československo Christová jako děsně hot femme fatale ve své jediné filmové roli, Vašut jako děsně drsnej policajt a hlavně song od Tiché dohody Tam kde spí andělé. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Je vysoko nad mé možnosti soucítit se zazobaným spratkem, jemuž rodiče místo lásky dávají kapesné vysoce převyšující průměrný plat v ČR. Stejně tak neumím soucítit s rodiči, kteří si až v okamžiku problému vzpomenou, že jejich dítě po nich patrně něco chtělo. A jelikož se policejní šerlok pohybuje mimo hranice uvěřitelnosti i zákona a modelka je tam spíše pro okrasu, tak jsem viděl snímek, ve kterém nejsem schopen fandit ani jedné postavě. Přesto jsem jistý náznak napětí zacítil a dokonce mne zajímalo, jak to dopadne, ale ta třetí hvězda je jen a jen za to, že při hudebním doprovodu se vyřádila Tichá dohoda, jejíž pozvánky na koncert jsem nikdy nedokázal odmítnout. ()

Karrfik 

všechny recenze uživatele

Pokus o český thriller. Tohle téma neumíme, to je všeobecně známo. Navíc natočeno v překotných devadesátých letech. Vždy, když jsem viděl v "akci" Marka Vašuta, vzpoměl jsem si na seriál "Detektiv Martin Tomsa". Nutno podotknout, že tohle je lepší než zmíněný seriál. Asi i díky ne zcela využitému výbornému námětu... ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Amatérský pokus o český thriller, s docela zajímavým námětem, ale naivním a v našich poměrech sotva uvěřitelným provedením a předvídatelným koncem. Herecká šeď bez výrazných výkonů. Zaujalo mne jen Kukurovo prohlášení na synově oslavě, že zásluhou propagační činnosti jeho agentury vyvezeme do zemí Blízkého východu zbraně za miliardu dolarů. Na to kontrovala jeho žena Šplechtová ušlechtilým sdělením, že jejich nadace Otevřená dlaň vypravila několik kamionů s humanitární pomocí obětem války. Tak to dneska na světě chodí. Je to stejně nadčasové jako Jak chutná moc, jenže mizerně zpracované. Ani mne proto nepřekvapuje, že tento film je tak málo vysílaný. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (5)

  • Drobnou roli televizního reportéra si ve filmu zahrál fotbalový komentátor Jaromír Bosák. (skudiblik)

Reklama

Reklama