Reklama

Reklama

Hlavním hrdinou této teenagerovské komedie je mladík jménem Jerry, který chodí s dívkou Christy. Jerry se snaží posunout jejich vztah do intimní hloubky, ale Christy všechny tyto pokusy odmítá, a tak vše končí u rozepnuté podprsenky. Když pak přijde Christy pozdě večer domů ze schůzky a navíc ještě s rozepnutou podprsenkou, dostanou její rodiče strach, že začíná žít intimním životem a pošlou jí na katolickou školu mimo město, kam nemají chlapci přístup. Když se to dozví Jerry, tak se rozhodne, že se ke své dívce musí dostat. Napadne ho tedy převléknout se za kněze, a skutečně se díky tomuto převleku dostane do prostor církevní školy. Z toho pak vznikají mnohá nedorozumění, ale cesta k Christy je pro tento okamžik volná. Ještě se však musí stát mnoho věcí, aby city své dcery respektovali i její rodiče. (freddy)

(více)

Recenze (4)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Mno, dnes už asi funkční jen jako retro kaleidoskop. Místy je to docela afektované, přehnaně teatrální, ale pár vtipných a zajímavých situací se najde. Ale když si chcete zkompletovat filmografii Leslie Mann nebo filmy, v nichž se odhaluje Linnea Quigley, není to nic, co by se nedalo přežít. ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

Nechápu ta slabá hodnocení. Tohle je pro mne sympatická pohodová teenagerovská komedie z úplného začátku 90. let, která není zase tak špatná, jak se může podle některých ostatních hodnocení zdejších uživatelů zdát. Prostě normální průměrná a místy i vtipná teenagerovská komedie, která se kvalitou nijak výrazně neodlišuje od ostatních komedií o mladých a pro mladé. Celý koncept vychází z toho, že rodiče se obávají, že jejich dcera už žije sexuálním životem, a protože se jim to nelíbí, tak jí pošlou na katolickou školu, kam nemají chlapci přístup. Jenže její přítel se tak snadno nevzdává a zkouší nejrůznější způsoby, jak se ke své dívce, kterou velmi miluje, dostat. Při tom zažívá více i méně humorné situace, ale pořád je na co se dívat a dá se říci, že jsem se u této komedie téměř vůbec nenudil, a že to byl ten správný film na silvestrovskou noc, který mne rozhodně nezklamal, ale naopak, který mě i tak trochu příjemně překvapil a který se mi dost zalíbil. Jistě, každý může namítnout, že takovýchto filmů už bylo natočeno mnoho, že zde není žádná originalita, že je to kravina, která nemá co nabídnout. Ale kdo na každém filmu hledá i sebemenší chyby, tak toho bohužel nemohu brát vážně. Tenhle film je primárně určen k pobavení, a toho se mi také dostalo, takže z mé strany spokojenost a filmu uděluji tři hvězdičky. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama