Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třicetiletá Marta Alstonová pracuje jako producentka jedné televizní talk show. Nemá jednoduchý život, zejména od té doby, co se její mladší sestra vdala. Každého, i rodiče, najednou zajímá, kdy do toho praští. Jenže Marta má na chlapy smůlu a stále nemůže najít toho pravého. Až jednou, je zrovna Valentýn, se objeví ON, pohledný, inteligentní a laskavý Whitman Crawford, který se zdá být přesně tím dokonalým mužem, o kterém sní každá žena. Je z toho láska jako trám. Jenže pak udělá Marta chybu, když svému milému v dobrém rozmaru řekne, že když je s ní, může se uvolnit a být sám sebou. A to je chvíle, kdy se sen jménem Whitman Crawford změní v noční můru. Okouzlující muž se totiž změní v podivného patrona, který poslouchá naprosto příšernou hudbu, krade v samoobsluze, nabízí jí LSD a chová se jako šílenec zralý pro psychiatra. A co je nejhorší, za každou cenu se s ní chce oženit. Marta si sice uvědomí, že by se měla s Whitmanem rozejít, jenže jak přesvědčit rodiče, že nechce mít s mužem svých snů nic společného. (TV Nova)

(více)

Recenze (9)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Snímek v rámci romantické komedie sice má jistou svěžest a náturu dámské diváky přivést k filmovému zážitku, ale v jádru věci a přesvědčení to zase až tak lecjaká pecka není. Námět příběhu? Svobodná osamělá žena potká dokonalého muže, vznikne z toho ohromující láska, aby pak později zjistila, že to s tou dokonalostí není zase až tak horké. Rozhodne se vztah ukončit, čímž se dostane do různých nesnází. A právě o tom celý film je. Nic víc, nic míň. Pánové, co se tohoto snímku týče, my máme mimořádně svolení zajít si zatím na pivo. Naprosto slabý scénář se sice hlavní dvojice Ellen DeGeneres a Bill Pullman snaží povýšit, ale marná sláva, nepodařilo se to. Komediální scény se minou účinkem, vtípky naprosto zapadají do ztracena i když některé někomu úsměv na tváři vykouzlit mohou. A mnohé dialogy nemají ve svém vyznění logiku. Samotný začátek filmu přitom začíná přívětivě. O to víc je zklamání, že každou další minutou je horší a horší. Inu, není každý den filmového posvícení. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Tohle by bývalo fungovalo spíš jako psychothriller, nebo horor, než jako komedie. Protože přesně takové případy pronásledování a manipulace s širokým okolím se stávají. Jenže když je to podbarveno typickou komediální hudbou, absurdními situacemi a některými dost vynucenými humoristickými vložkami, veškerá vážnost je zavržena. Na druhou stranu, vše mělo alespoň zajímavé zakončení. 40% ()

Reklama

DavidPrague 

všechny recenze uživatele

Žánrová komedie postavená především na výkonech hlavních představitelů - Ellen DeGeneres, Billu Pullman a Joany Cusack - a teprve poté na neuvěřitelném, leč možném sledu příhod, kdy se ze sympatického muže vyklube maniak a z jeho expřítelkyně nebezpečná, i když tak lehce naivní pronásledovatelka. Necháme-li se tímto příběhem unášet, tzn. povolíme si běžně zafixované hranice, co je možné a co už ne, dokáže nás tahle komedie dobře pobavit a zpříjemnit nedělní odpoledne. ()

Caelos 

všechny recenze uživatele

Nuže, ze začátku to vypadá na celkem hodně špatnou ucajdanou romantiku a kdybych nebyl líný vstát z gauče a jít si pro ovladač, který se na mne potutelně usmíval z druhé strany místnosti, asi bych to přepl na jiný kanál. Ale já líný jsem a proto jsem se dodíval, což je vlastně dobře, neboť se snímek přerodil v jakousi bláznivinu, kde jsem u některých výjevů Billa Pulmana nezastavil smích (ano, nejsem náročný:). A to je právě to, film dostává koule až když se v něm objeví Bill Pullman. Celý film je hodně o nadsázce, nebere se příliš vážně (jak taky, s takovým dějem) a místy paroduje dokonce sám sebe (kostel, běh, tkaničky). Celkově je Mr. Wrong průměrná komedie, kde budete posléze dost zmateni, proč se její vyvolený (B.P.) chová jako magor, a jestli si dobře vzpomínám, tak ve filmu to ani vysvětleno není. Tři hvězdičky si pan Wrong asi nezaslouží, ale na druhou stranu proč ne. ()

Kaylar 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie to není ani náhodou, ač přednastavený obsah filmu v televizi dokonce tvrdil cosi o "bláznivé komedii". Což o to, bláznivých okamžiků se tam pár objevilo, ale pramenily z nich jen další nepříjemnosti pro hlavní hrdinku filmu. Ta je setrvale pronásledovaná umanutým nápadníkem a myslím, že po takové míře stalkingu, který si musela vytrpět, nebude chtít o mužích do konce života slyšet. Film hodnotím jako slabší. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama