Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý hrdina má klíč k záchraně lidstva přímo na dlani své ruky. V roce 3028 zákeřný mimozemšťan Drey nelítostně zničil planetu Zemi. O patnáct let později se mladý muž jménem Cale dozvídá, že je to právě on, kdo vlastní geneticky zakódovanou mapu k Titanu - vesmírné lodi, která uchovává tajemství záchrany lidského rodu. S Dreyem v patách se Cale a jeho nová posádka vydává najít Titan. Ovšem musí se k němu dostat dřív než Drey, který se chystá loI zničit a tím zároveň zahubit poslední šanci lidstva na záchranu vlastního domova. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (59)

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Nudna americka bachorka, nema to cim zaujat, nema to tempo a ani herecke vykony, fakt len dalsia americka sucharina. 0 % ()

Mr.Ripley 

všechny recenze uživatele

Odzbrojující kinetický úvod nemá na poli animovaných filmů obdoby, o to větší škoda, že postupem času sklouzne příběh do vod šedi a nedokáže využít potenciálu, jež takřka Odysseovské putování nabízí. Joss Whedon probleskuje pouze v několika málo pasážích. ()

Savo 

všechny recenze uživatele

Skvělá odpočinková záležitost, solidní scénář a animace. Bohužel některé podstatné detaily tu byly odfláknuty, jinak by bylo hodnocení mnohem větší. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Nevím proč se zrovna tenhle filmeček dočkal takové kritiky, že se studio rozhodlo dále netočit další animované filmy. Přitom to má skvělý hrdinský příběh (pravda, nikde není ani slovo o záchraně "Ameriky" ale jenom o záchraně "Země" .. takže možná proto). Grafika a animace jsou jedny z nejlepších, co jsem kdy viděl, sci-fi příběh je taktéž super, vřele doporučuji všem.. ()

Tomasso001 

všechny recenze uživatele

Výborná atmosféra filmu, hudba a pěkná animace prostor vytváří kouzlo, které tento kousek vyzařuje. Na animaci postav si člověk musí zvyknout a přesto že vypadají ne zrovna dokonale časem zapadnou. Kdyby bylo takových animovaných záležitostí víc, vůbec bych se nezlobil. ()

cross 

všechny recenze uživatele

Animovaná sci-fi, která se hodně nepovedla a to i přes obrovskou finanční sumu k realizaci snímku.Animace vesmíru, korábů a mimozemských Drejů je dokonalá, bohužel vše ostatní je standardní ruční práce, která je však např. narozdíl Atlantis spíše odfláknutá (ruzné mimozemské rasy).Celkově příběh nestojí za moc a v podstatě to celé není ani příliš zábavné (ani pro děti, ani pro dospělé). ()

solskjaer 

všechny recenze uživatele

Průměrný až mírně nadprůměrný animovaný film pro celou rodinu. Film nikoho neurazí a úvodní scéna , troufám si říct, že všechny naprosto nadchne. Při dalším pokračování tohoto filmu si však nejsem jist, jestli bude všem sedět. Charakter postav je super, scénář taktéž, jen mi tam něco chybělo co by mě více připoutalo ke křeslu a nenutilo mě občas koukat se kolem sebe , hrát si s ovladačem prostě být mylšenkama mimo jen ne upřeně s napětím koukat na obrazovku. ()

Rudinsky 

všechny recenze uživatele

Spektakulárna rozprávka s krásnou animáciou a grande finále, ako sa patrí. AL DENTE (pre gastronomicky nezúčastnelých, "jemne nedovarené":D) ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Na svoju dobu vysoko nadpriemerný animovaný počin, ktorý geniálne kombinuje CGI a kreslenú grafiku. Príbehovo aj celkovým spracovaním sa však jedná o počin vhodný viac pre staršie publikum ako pre tých najmenších, takže z tohto dôvodu sa mu možno nedostalo až takého ocenenia, ako by mu náležalo. Holt, taký je svet, nespravodlivý, neférový. Ja som sa bavil pri premiére, bavil som sa aj po ôsmich rokoch po opätovnom zhliadnutí. To znamená, že kvalitu si snímok drží neustále a to je to hlavné. ()

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele

Fajnové dobrodružství, které skvěle využívá propriety science fiction. Třeba zero g přestřelka v kantýně je fantastická. No a ten dobový soundtrack... ()

Alf 

všechny recenze uživatele

škoda, že film není celý počítačově animovaný, zasloužil by si to, ale i takhle je na co koukat.... ()

Risolutore 

všechny recenze uživatele

Nádherně fantastický animovaný film se skvělou hudbou. Jak už několikrát padlo, obsahuje spoustu úderně působivých scén (např. když Korso nechá pilotovat Calea a loď oblétávají vesmírní andělé za zvuků It´s my turn to fly od Urge). ()

gumbo 

všechny recenze uživatele

Veskrze průměrný animák s místy otřesnou animací a děravým scénářem, který z podprůměru vytahuje poslední třetina filmu. 55% ()

Reklama

Reklama