Reklama

Reklama

Efekt nula

Trailer

Obsahy(1)

Detektivní očko Zero vlastní se svým společníkem detektivní agenturu. Jednoho dne si agenturu najímá jistý pan Stark, který ztratil klíče od sejfu v zaměstnání a nyní ho kdosi vydírá. Zero se pouští do vyšetřování a najednou zjišťuje pravý motiv vydírání. Stark chodil kdysi se ženou, která jej obvinila ze znásilnění a požadovala sumu peněz výměnou za mlčení. Stark ji však nechal zabít... (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (27)

Olík 

všechny recenze uživatele

Kdybych chtěl být hodně krutý, tak bych mohl napsat, že film jako takový nejlépe vystihuje už jeho název. Kasdanova prvotina není ani pořádnou komedií, ani pořádným krimi, ani pořádným thrillerem a to celé dohromady dává takové nezáživně šedivé nic. Já jsem však hodný strejda a vykouzlím efekt dvě hvězdičky………i když, kdyby Ben Stiller pokračoval ve své kariéře tímto směrem, dostal by se do bodu, v kterém se nyní plácá jeho efektně nulový spoluhráč Bill Pullman. ()

karlee 

všechny recenze uživatele

Docela zajímavý film, žánrově těžko zařaditelný, taky jsem celou dobu váhal, o co jde, chvílemi se to tvář jako paordie, chvílemii jako krimithruller, tu a tam trocha romantiky. Poslední scéna vše vyjasní, i když náznaky jsou roztroušeny v celém filmu, nebudu psát spoilery, ale je to pěkný mix pocty a parodie, ostatně stejně jako (nejmenovanný) originál. ()

Reklama

Radiq 

všechny recenze uživatele

Ze začátku se to tváří jak komedie a to je ta lepší část, která mě fakt bavila. Postupem času se z toho nenápadně stává jakysi takovy nic, co čumí na psí lejno čerstvě vysrané na rohu ulice. K zasmání tam toho nakonec je velmi málo a ani poměrně ujetá postava detektiva si neudrží svou původní polohu a nakonec je celkem normální. Kim Dickens byla pěkná a dokonce jí aji seděl českej dabing. Jinak scény téměř bez hudby byly asi jako třínohá kočka bez naděje na přežití... ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Daryl Zero (Bill Pullman) a jeho společník (Ben Stiller) vedou detektivní agenturu, kterou požádá o pomoc vydíraný byznysmen. Společníci záhy zjistí pravý motiv vydírání a ocitnou se na vážkách mezi loajalitou a svědomím. Nevím ten film jsem vůbec nepochopil. Akorát vím že Ben Stiller se do podobných rolí vůbec nehodí. Film ve kterém se nic neděje, působí značně uhozeně i unaveně a za potenciál, který nebyl naplněn ani z jedné třetiny uděluji jednu snaživou hvězdičku. Skutečně tedy efekt nulový. Mé hodnocení: 20% ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Slusny, ale hranice priemeru nijako nepresahujuci film o samotarovi. Rezisera Jake Kasdana nepoznam, a tymto filmom odviedol len priemernu pracu. Bill Pullman bol na urovni, ale film rychlo vyfuci do prazdna a nezanecha vyraznejsiu stopu. Okrem Pullmana vyraznejsie na seba neupozornil ani Ryan O´Neal /Prilis Vzdaleny Most, Papirovy Mesic, Love Story/. Pravou rukou samotara je Ben Stiller. 59 % ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama