Reklama

Reklama

Pri prieskume planéty M7G-677 musí puddle jumper núdzovo pristáť, pretože prestane fungovať ovládanie. McKay zisťuje, že chybu spôsobilo silné elektromagnetické pole. Vydávajú sa teda čo najrýchlejšie k Bráne, aby sa vrátili na Atlantis. Cestou však stretnú veľkú skupinu detí a mladých ľudí, ktorým nie je viac než 24 rokov, a nájdu zdroj ZPM, ktorý napája generátor elektromagnetického poľa. Deti ich zavedú do dediny, kam kedysi havarovala nepriateľská wraithská stíhačka... (TV JOJ)

(více)

Recenze (4)

kwoky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spadnete na cizí planetě a jdete pěšky zpátky k bráně. Co si vezmete s sebou? Všechno, co unesete? Ne, frajeři z Atlantis jdou nalehko jak na krátkou vycházku. A když pak najdou vesnici, kde děti páchají sebevraždy, projeví se to nulovými emocemi na všech zúčastněných. Z tohoto námětu šlo vyždímat mnohem víc. Mrkněte na Star Trek Novou generaci na díl "Half a Life". Podobná myšlenka, mnohem lepší zpracování. ()

ben666 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Při průzkumu planety musí puddle jumper nouzově přistát, jelikož přestane fungovat ovládání. Tým pak zjistí že děti ve 24 letech páchají sebevraždu. slabá epizodka. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama