Reklama

Reklama

Na Zemi zistia, že na základni Atlantídy je bomba, ktorá má explodovať pri otvorení červej diery smerom k materskej planéte Zem. Atlantis sa podarí včas informovať, ale do systému niekto pridal program, ktorý sa opäť pokúsil spojiť sa so Zemou a potom začal vysielať núdzový signál. Ten zachytili dve nepriateľské lode Wraithov, ktoré zmenili svoj kurz a teraz sa blížia k mestu pozemšťanov, Atlantíde. (TV JOJ)

(více)

Recenze (7)

Dan9K 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tady hodnocení vůbec nechápu. Základní příběh byl možná lehce napínavý, ale dovedu si představit, že ten nápad je tak na první dobrou. Požadavek byl nacpat do tohoto spin-offu nějakým způsobem goa'ulda, tak co vymyslíme asi... celé vyvrcholení zabíjí vedlejší linka s Teylou. Závěr se zpěvem sice mohl být působivý, ale na mě působil směšně, už jen tím nazvučením. Je tam spousta zajímavý dílčích scének, ale jako celek mi to přišlo prostě blbý. Zásadní klad dílu je ale supr scéna s doktorem Leem o Pánu prstenů. ()

kwoky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Scénáristé se tu hodně utrhli ze řetězu. Těch berliček, aby to aspoň trochu dávalo smysl, je tu nějak moc. A neustálé schovávání před Wraithy už taky není kdovíjak zábavné. ()

RedRose 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Může za to Trast? Že ty dabingy kdysi nesladili aby v SG1 a SGA mluvili stejně... O hlasech známých postav ani nemluvím... Jinak málo uvěřitelný díl. Goa'uldi jsou už v této fázi SG úplně out, takže cpát to do SGA byla hloupost, ale Caldwella jsem vždycky nesnášel, takže jeho odhalení se mi líbilo a další pozitivum je přítomnost Jaime Ray Newman a je velká škoda, že ji vidíme naposledy... ()

Reklama

Reklama