Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na další planetě je Sheppardův tým vlákán do pasti a následně se všem podaří uniknout kromě Shepparda, kterého Kolyovi muži zajali. Kolya se spojí s Atlantidou a chce vydat Shepparda výměnou za Ladona, který vede odbojovou skupinu Genijů. A aby Kolya přesvědčil Atlantidu, že to myslí vážně, přivede k Sheppardovi Wraitha a řekne Atlantidě, že mají 3 hodiny na rozmyšlenou, jinak Wraith vysaje z Johna život. Následně jsou Wraith a John odvedeni do cel. John se s Wraithem za účelem útěku spřátelí a spolu se snaží přijít na to, jak se odsud dostat. (Varan)

(více)

Recenze (9)

PlysovyMacko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kolya unesie Shepparda a muci ho tým, že nechá wraitha aby sa na ňom kŕmil. Prvý raz sa tu ukáže wraith Todd, budúci kamarát a možnosť vrátiť niekomu život, taky opak kŕmenia. Čudujem sa , že Weirová ani brvou nepohla ako odmietala vyjednávať, išlo o Johnov život. ()

soukyd33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Koho by napadlo tohle spojenectví? Podplukovník Shaperd a jeho nový (přítel), musí uniknout z vážné situace. Shaperdovi jde zde opravdu o život! A ještě se dozvíme něco nového o Wraitech. ()

Reklama

Reklama