Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Teyle se na Atlantidě zjevila žena, která nesrozumitelně mluví a následně na konci chodby uvidí popáleného muže. Když to Teyla řekne ostatním, nevěří jí a myslí si, že má halucinace. Ale postupně tyto halucinace začnou mít i ostatní členové Atlantidy. Následně se na senzorech Atlantidy objeví hejno velryb a další velryby připlouvají. Naštěstí je tu McKay, který zjistí, proč velryby připlouvají a co vlastně chtějí. (Varan)

(více)

Recenze (5)

Elerrina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Záhadný jev, luštění záhadného jevu, ohrožení, trocha ekologie, ještě větší ohrožení, logické vyřešení hádanky, drama a na závěr porce hrdinství. Přesně takhle má vypadat správná sci-fi epizoda, milý Star Treku. ()

Jan.Cada1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět další přírodní katastrofa, která se stává pouze "jednou za několik tisíc let". V podání SGA to ovšem vždycky vyjde na rozmezí 5 let, co na Atlantidě jsou :D Ale jinak kvalitní díl. ()

PlysovyMacko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vynikajúca epizóda. Ľudia začnú mat vízie antikov a medzitým sa velryby stahuju do blízkosti mesta. Rodney nájde medzi týmito javmi súvislosť. Vysvetlenie je výborne a trochu akcie na konci tiež. ()

PEPR 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na Atlantis se zdá být všechno v pořádku, dokud Teyla nezačne mít zvláštní vidiny. Když se prochází městem, z ničeho nic vídá antickou ženu, která mluví divnou řečí, a popáleného antického pilota. Nikdo jí zprvu nevěří, vyšetření také nic neukáží, jenže později mají vidiny i ostatní členové expedice na Atlantis. Pod vodou se k městu také začnou přibližovat stovky velryb. Co mají ty dvě zdánlivě rozdílné věci společného? McKay nalezne na tuto otázku odpověď - velryby stahující se k městu se pomocí halucinací snaží lidi v Atlantis varovat před nebezpečným výronem ze slunce, jenž každých 15 tisíc let ohrožuje planetu. ()

Reklama

Reklama