Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dr. Heitmayerová nařídila všemu personálu na Atlantidě povinný den volna, který zrovna vyšel na neděli. Rodney a Beckett chtěli vyrazit na ryby na jinou planetu, ale Rodney chce místo toho trávit volný den s doktorkou Brownovou. Sheppard tráví celý den s Rononem. Vzápětí vybouchne část Atlantidy, kde se zrovna prochází Teyla. (Varan)

(více)

Recenze (9)

RedRose 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Volná neděle, všichni uvolnění a nikdo nečeká, že se blíží jedna ze dvou nejemotivnějších smrtí v SGA! Carson byl tak pozitivní a tak morálně kladná postava, že to víc ani nejde. Nahradit se ho už nepodaří a i když to vidím po několikáté, ta silná emoce tam pořád je... Snad výtka k tomu ceremoniálu, mrtvých bylo podle všeho 5, ale pozornost byla věnována pouze Carsonovi. Ne, že by si to nezasloužil, ale za zmínku ti ostatní určitě stáli... ()

Jan.Cada1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bezpochyby emočně nejsilnější epizoda SGA. Loučíme se v ní s mojí nejoblíbenější postavou seriálu Dr. Beckettem. Paul zahrál Carsona výborně, stejně jako mu i skvěle půjčil český hlas Jirka Ployhar. ()

Danny723 odpad!

všechny recenze uživatele

Je to taková jiná epizoda, kde se divák dozvídá něco víc o lidech, které v ostatních dílech sleduje jak likvidují emzáky, zachraňují světy a galaxie. Tady se scénáristi rozhodli rozloučit s jednou z nejoblíbenějších postav v seriálu. Jen si tak říkám, koho ze scénáristů ten herec nasral, protože tohle bylo snad to nejde*ilnější rozloučení, jaké kdo mohl vymyslet. ()

GejmronCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Carsen mi bude chybět. Hezký díl. Dojemný a dosti psychologický. Snad ho ještě uvidím...Deniel umřel 2x, takže tady by to mohlo být teoreticky podobné, ale zase když vemu v poraz Janet, tak nevím no. PepeHands ()

PEPR 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je krásná slunná neděle a všichni v expedici na Atlantis mají mít volno. Alespoň to nařídila dr. Heitmayerová, protože si každý musí odpočinout. Elizabeth přijme pozvání na oběd od jednoho z vědců, McKay má schůzku s Katie Brownovou, nechce se mu totiž s dr. Beckettem na ryby. Sheppard je s Rononem, zástupce českého národa dr. Radek Zelenka hraje s několika soupeři šachy a Teyla se jen tak prochází po městě. Jenže najednou se ozve strašná rána, která nedělní klid přeruší. Exploze v části města zraní několik lidí včetně Teyly... jenže to není poslední smutná událost v tomto díle. ()

Reklama

Reklama