Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ronon s Teylou potkají na jedné planetě Rononovy přátele ze Satedy, kteří Rononovi řeknou, že Wraithi chtějí vypnout replikátorský příkaz na zničení Wraithů. Ronon přemluví Shepparda a letí na planetu, kde je výzkumná laboratoř. Brzy ale zjistí, že je to past a že se Rononovi přátelé přidali k Wraithům. Ronon musí přemoct své bývalé přátele a zachránit lidi z Atlantidy, než z nich Wraithi vysají život. (Varan)

(více)

Recenze (5)

PEPR

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ronon a Teyla jsou na návštěvě v jedné vesnici. Tam Ronon potká své tři kamarády ze Satedy. Dozvídá se od nich, že Wraithové pracují v nějakém tajném zařízení a že se snaží vypnout replikátorský útočný kód. Tomu by však bylo dobré zabránit, a tak Ronon přemluví pplk. Shepparda, aby se mise zúčastnil i tým z Atlantidy. Po splnění úkolu chce Ronon opustit Atlantidu a přidat se ke svým přátelům. Jenže vše nejde podle plánu... Mezitím se rozhodlo o tom, kdo povede expedici na Atlantidě po doktorce Weirové. Novým velitelem se tedy stává plk. Samantha Carterová. ()

kwoky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stejný příběh po stopadesáté - setkání s přáteli z minulosti, ze kterých se vyklubou zrádci. Bylo to průhledné jako sklo a závěr (hlavně podříznutí) byl fakt debilní. Jednu hvězdičku přidávám za Rononův zkrvavený obličej a větu "Nebylo toho zabíjení už dost?". ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Zhruba v čase 11:30 je záběr na zavazadlo plukovníka Carterové (Amanda Tapping), ve kterém lze vidět zarámovanou fotku generála Jacka O´Neilla (R.D. Anderson). Tvůrci tak narážejí na to, jak důležitý pro ni Jack O´Neill byl i přes to, že kvůli nařízením americké armády se nikdy nemohli dát dohromady. (O´Neill)

Reklama

Reklama