Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na Atlantidě už delší dobu nefunguje hvězdná brána. McKay a Zelenka se snaží bránu opravit, jenže jsou vyrušeni - do města spadne neznámý objekt. Sheppard trénuje boj s Rononem a je zraněn, než však dojde na ošetřovnu, tržná rána se mu zacelí. Nechá se vyšetřit, ale podle dr. Kellerové je v pořádku. To se mu nezdá a když s týmem spatří Elizabeth Weirovou, zjistí, že něco není v pořádku. (PEPR)

(více)

Recenze (6)

Bakllazaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jednoznačný filler, kde je na konci vše zresetováno na původní stav. Navíc to není tak dávno, kdy se řešili dvojníci, a teď tu jsou klony! Přestože přechod ze třetí do čtvrté série byl fakt hodně napínavý, tak následující díly tématy ani výpravou moc nevytrhnou. Možná už neměli finance, nebo nepočítali s pátou sezonou, proto nechtěli rozjíždět hodně příběhových linií, nevím. Nicméně polovina čtvrté sezony je velmi slabá. ()

kwoky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Potěšilo mě "špionážní" naladění první poloviny epizody. Je skvělé, jak autoři obecně pracují s tím, jak ani největší nepřátelé všech dob nejsou jen zlí, ale mají i světlé stránky (a tím myslím replikátory i wraithy). Druhá půlka už je tradiční, uspěchaný akční maglajz. Vůbec mě nepřekvapilo, že to noví dvojníci nezvládli ani do konce epizody. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama