Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ronon si poranil ruku při bojovém cvičení, Rodney šel do botanické laboratoře a požádal Katie o ruku, Carterová a Zelenka spolu nastoupili do výtahu (transportéru), Teyla jde za Johnem do laboratoře, aby si s ním promluvila o svém miminku. Z ničeho nic se spustí karanténa a všichni jsou uzavřeni tam, kde jsou. Shepparda napadne, že by mohl z okna laboratoře vyšplhat nahoru do kontrolní místnosti. Když se Sheppard dostane do místnosti, vypne záchranný signál, ale tím také vyřadí všechny počítače a zapne autodestrukci. Sheppardovi a týmu Lorna se podaří vyprostit z výtahu Carterovou a Zelenku. Zelenka navrhne, že by se mohl do místnosti, odkud se dá vypnout autodestrukce. V Zelenkových rukou je osud celé Atlantidy. (Varan)

(více)

Recenze (8)

kwoky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Každá skupinka mohla řešit svůj problém, který u ostatních není, ale místo toho se jen nekonečně žvaní a jediný, kdo něco dělá, je Sheppard. Celkově tento díl vychází jako poměrně nudný. Sblížení doktorky s Rononem vyznělo povrchně, a to k jejich postavám nepasuje. Zkoušeli jste to vypnout a zapnout? ()

GlaDOS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vcelku komorní epizoda, která neopustí základnu Atlantidy. S tím nemám problém, jen se to nějak dlouze táhne a občas je to trochu nuda. Je fajn, že celou situaci pro změnu zachrání Sheppard se Zelenkou a ne Rodney. Co ale měla být ta linka mezi Rononem a Kellerovou fakt nevím. Tyhle postavy nemají nic společného a žádné předchozí "jiskření", takže to co předváděl tenhle díl bylo scénáristicky zoufalé. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama