Reklama

Reklama

Obsahy(1)

John a Rodney se dostali na známou planetu, kde vládne král, který má dvě krásné dcery. Princezny požádají Rodneyho a Johna, jestli by mohli doprovodit jejich nejmladší sestru Harmony k starým ruinám, protože pokud se dotkne jednoho z kamenů, ten se rozsvítí a tím se stane následnicí trůnu. Rodney a Sheppard zneškodní cestou vojáky, kteří chtěli unést Harmony. Když Sheppard navrhne návrat k vesnici, malá Harmony s tím absolutně nesouhlasí. Proto se vydávají dále na cestu plnou vojáků. Mezitím se velitel vojáků spojí se svým kontaktem v královském hradu, který veliteli vysvětlí, že pokud se Sheppard, McKay a nebo Harmony vrátí, řeknou všem o vojácích, a to nikdo nechce. Sheppard, McKay a Harmony se musí co nejdřív dostat k troskám. (Varan)

(více)

Recenze (7)

kwoky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vycpávková epizoda zařazená do čtvrté série, i když mohla být úplně kdekoliv. Když mají balastní díly nějakou dobrou myšlenku, tak prosím. Ale tohle je prostě jen nuda od nudy pojde. ()

GejmronCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Teda začátek je zabijáckej! Typický chlapský kecy, když jsou ženský pryč LULW. Celej díl jakoby si Harmony hrála na kola a škodila, kde mohla a rektila úplně brutálně. Když jsem napsal, že začátek byl zabijáckej, tak ten konec to dozabil úplně. Naprosto skvělý. Teda taky jsem musel přeskakovat jisté části, protože to fakt nedávám, ale bylo to super. ()

GlaDOS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vesnické díly ve Stargate nemám rád, ale hravě to trumfnou epizody s dětmi. Zde navíc figuruje rozmazlená budoucí královna, která se chová jako spratek a z nějakého důvodu balí Shepparda. Když takhle dítě flirtuje (nebo jak to lépe říct) s dospělým, je to vždy extrémní cringe a fakt divné. Celá epizoda je toulání se po kanadských lesích a nakonec si Harmony oblíbí Rodneyho, i když ho skorou celou dobu nesnášela. Jo a to jak Rodney na začátku slintá nad sexy sestrama když v předchozím díle chce žádat Katie o ruku je scénáristické WTF. Epizoda je nudná se slabým scénářem. Neberte mě zle, já Stargate miluji, ale některé epizody (a víc jich je v Atlantidě) jsou vážně zoufalé. Tahle k nim patří. ()

Reklama

Reklama