Reklama

Reklama

Hvězdná brána: Atlantida - Série 4

(série)
Kanada / USA, (2007–2008), 14 h 40 min (Minutáž: 44 min)

Hrají:

Joe Flanigan, Amanda Tapping, Rachel Luttrell, Jason Momoa, David Hewlett, Jewel Staite, David Nykl, Torri Higginson, Robert Picardo, Michael Beach, Bill Dow (více)
(další profese)

Epizody(20)

Recenze (8)

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poprvé kvalita citelně poklesla. Některé díly jsou sice perfektní, a ty prostřední a závěrečný doslova dokonalé, série ale jednoduše přešlapuje na místě. Po fantastickým závěru trojky jsem čekal něco trochu lepšího. Spousta vaty, která má jen ukrátit čas mezi těmi stěžejními díly.Doufám, že finále seriálu bude opět stát za to a trochu vylepší pošramocenou pověst po nepříliš přesvědčivé čtyřce. ()

Galerie (280)

Zajímavosti (6)

  • Zhruba v čase 11:30 je záběr na zavazadlo plukovníka Carterové (Amanda Tapping), ve kterém lze vidět zarámovanou fotku generála Jacka O´Neilla (R.D. Anderson). Tvůrci tak narážejí na to, jak důležitý pro ni Jack O´Neill byl i přes to, že kvůli nařízením americké armády se nikdy nemohli dát dohromady. (O´Neill)
  • Sheppard (Joe Flanigan) se v tomto díle posune v čase do budoucnosti a zjistí, že je planeta vyschlá a plná písku. Když se ale vrátí do původní časové linie, tak má rozhovor s Carterovou (Amanda Tapping) a za nimi je možné si na oknech všimnout stále ještě nalepených písečných tapet. (Guilemot)

Reklama

Reklama