Reklama

Reklama

Cucáci na vojně

  • Česko Zmrzlina na klacku 4: Lov zajíců (neoficiální název) (více)

Obsahy(1)

Když přišli na vojnu, celá armádní organizace nemohla tušit, že je právě čekají tři nejnebezpečnější protivníci … Bláznivá komedie o tom, jak trojice potřeštěných vojáků Benji, Bobby a Huey dovádí své velitele k šílenství – a nakonec dokonce dostanou větší hodnost než jejich nadřízení! Tři izraelští přátelé Bobby, Benji a Huey museli narukovat, zatím však nejsou tak úplně připraveni vzdát se svobody, kterou si tak dlouho užívali, a podřídit se armádnímu drilu. Většinu času tak běhají za dívkami, práci se vyhýbají, jak jen to jde, a taky dělají, co můžou, aby se nedostali po ruku drsnému seržantovi, pod jehož velení spadají. Tento film je čtvrtým pokračováním populární série o divokém životě tří kamarádů, kteří se doslova otáčejí za každou sukní. Narozdíl od předchozích dílů, kde byly kromě komedie významné i prvky dramatu či romantiky, jde tentokrát čistě o bláznivou komedii pro teenagery. Diváci by se tedy měli připravit na spoustu humorných scén a absurdních situací. Stejně jako většiny dalších filmů se i tentokrát ujal režie a částečně i scénáře Boaz Davidson. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

Courtemanche 

všechny recenze uživatele

Zmrzlina na klacku 4 ... Nejslabší z prvních, praštěný, ale chybí nápad. Na druhé straně, nepamatuji na seriál -pro mládež- s tak konstantně vysokou kvalitou. Čtvrtý díl ale pořád ještě se dá na to dívat. 2,5/5 ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Hodně ujetá komedie ve stylu třeba francouzskejch Bažantů. Ze začátku jsem na to koukal dost nechápavě, ale postupně jsem tomu nějak začal přicházet na chuť. Zejména seržant "Šemeš" byl celkem zábavnej pošuk. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Z častí čo som doteraz videl, určite tá najslabšia. Menej hudby, menej humoru a viac trápností, navyše dej sa odohráva takmer celý na vojenskej základni, načo mám zhruba rovnaký názor ako užívateľ Prubner, pár komentárov podo (nado) mnou. Strašná blbosť, ale pozerať sa na to dá a tú partiu mám rád ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama