Reklama

Reklama

Peprná žvejka

  • Česko Zmrzlina na klacku 3: Milostné hrátky (neoficiální název) (více)

Obsahy(1)

Teenagerská komedie Peprná žvejka se odehrává na začátku 60. let a vypráví o mladících, kteří právě objevili sex a vychutnávají si jej plnými doušky – jejich přítelkyně však z dané situace nejsou vůbec nadšené. Další dobrodružství Benjiiho, Hueyho a Bobbyho během jejich neúnavné honby za dívkami a sexem. Benji je otrávený, protože mu jeho stálá přítelkyně Shelly pořád nechce dovolit vše. Setkává se Nili, která mu v prvním snímku této série dala košem, teď však je velmi svolná. Problém ovšem je, že svolná je s každým, koho potká. Benji na to ale nedbá a se Shelly se kvůli Nili rozchází. Mezitím z Evropy na návštěvu přijíždí Benjiho kyprá sestřenice. Jednou večer se ji Bobby dychtivě snaží uspokojit, ona je však s jeho výkonem nespokojená a nahradí jej obtloustlým Hueym. Situace se stává komickou, než se však vše vyřeší, přichází Benjiho otec, nachytá je při činu a Hueymu pořádně namlátí botou. Benjimu pro změnu natluče jeden z Niliných ex-milenců, on s ní však zůstává. Když se za ní ale jednou v noci vydává, přistihne ji s dalším návštěvníkem mužského pohlaví. Nili mu přikáže, aby jim připravil čaj, jako by byl její sluha. To Benjiho rozpálí doběla, pošle Nili ke všem čertům a odchází za Shelly... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

Courtemanche 

všechny recenze uživatele

Zmrzlina na klacku 3 : Neotravuj .. Bláznivější, v tom připomíná první díl, ale už není tak dobře napsaný. Tlačí tlačí na věc a ne že by chyběl nápad, ale je to už tak trošku jako dnešní Americký, (ale už v roce 1981) o ničem, jen aby to frčelo. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Člověk se hodně a dobře zasměje protože některé nápady jsou bláznive pro mě dalši spokojenost ještě víš. ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele

Izraelský předchůdce teenagerských komedií jako American pie... jednak jsem netušil, že se něco takového točilo v Izraeli a taky jsem netušil, že se něco takového vůbec točilo v osmdesátých letech. Blbina, která měla úspěch v éře načerno prodávaných VHS kazet dabovaných jedním hlasem, ale dneska to zrovna nějak pecka není. Na druhou stranu na to jaká béčková věc to je, to má solidní muziku, pohlcující letní atmosféru šedesátek a zajímavá byla ta jedna hrdinka, která vypadala jako Kristýna Svarinská. ()

Pokryvac 

všechny recenze uživatele

Tretí diel izraelskej komédie funguje vďaka vydareným humorným vsuvkám (scénu pri obedňajšom stole so sexi sesternicou považujem za jednu z najvtipnejších z celej série), i keď je väčšia časť už len recyklovaním predchádzajúcich dielov. Režisér Boaz Davidson,našťastie vie, akým smerom sa má séria uberať a tak je aj tretia epizóda zo života izraelských tínedžerov príjemnou záležitosťou, i keď si myslím, že post-adolescentov už milostné patálie hlavného hrdinu po tretí raz príliš nezaujmú, keďže fungujú na základe známeho vzorca chlapec získa dievča, chlapec stratí dievča a vo "veľkolepom" finále ho dostane späť (čo samozrejme narúša silno melancholický záver prvého dielu). A áno, konečne tu máme postavu Nikky z prvého dielu, avšak hrá ju iná herečka a tvorcovia sa rozhodli, že z nej spravia pobehlicu - to ma mrzí, veď to pôvabné naivné dievčatko z prvého dielu... ale nechajme to tak. Zatiaľ čo prvý diel by som odporučil melancholikom, druhý romantikom,, tretí potom patrí divákom, ktorí hľadajú pohodovú "peprnú" zábavu na sobotňajší večer. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama