Pepe MajeskýScénář:
Jan LiškaKamera:
Jozef HalászÚčinkují:
Pavel Zedníček (moderátor), Ondřej Sokol, Jakub Štáfek, Eva Salvatore Burešová, Jiří Mádl, Martin Dejdar, Marek Taclík, Petra Nesvačilová (více)VOD (1)
Televize Nova uvádí novou improvizační komediální show. V deseti dílech uvidí diváci populární osobnosti, oblíbené herce a komiky v situacích, v jakých je dosud neviděli. Čekají je soutěžní disciplíny, při kterých budou muset prokázat umění improvizace a často budou nuceni vystoupit ze své komfortní zóny a překonat sami sebe. Ztřeštěné úkoly, napínavé hry a nelehké výzvy slibují neopakovatelnou atmosféru a zábavné situace. Součástí každého dílu je jedinečná hra „Šikmá plocha“, ve které hvězdní hosté hrají vtipné scénky odehrávající se uvnitř místnosti, která je postavena pod 22,5 stupňovým úhlem. (TV Nova)
(více)Recenze (87)
K čemu všemu se ty naše rádoby celebrity propůjčí, to je do nebe volající, velebnosti - peníze ale nesmrdí, takže jim je asi fuk, že jsou u diváků za trapáky a pitomce. Stačilo mi pár minut ze dvou dílů a nyní okamžitě přepínám. Tomuto pořadu přeji, aby tak činili v hojném počtu i ostatní diváci. Že vám není stydno, "umělci". ()
Předpokládám, že jde o nějakou licenci, však i partička není originál. Nebylo to vůbec špatný, hry super a všechno to vlastně stojí na tom, jaké herce pozvou. Jednou to může fungovat, podruhý zase vůbec. Osobně mi v prvním díle strašně vadila Erika Stárková a částečně Eva Burešová, ostatní v pohodě. A taky tedy to pitvoření mezi scénkami, překřikování - kdyby všichni lehce upozadili svá ega a neměli potřebu se předvádět za každou cenu, bylo by to koukatelný i během těch mezirozhovorů. ()
Když jsem poprvé zjistil, že tenhle pořad vznikne poměrně jsem se těšil, jelikož už jsem dlouho nesledoval žádnou televizní zábavu. Dal jsem tomu šanci a nestačil se divit. Po prvním díle jsem byl tak odrovnanej smíchy, že jsem si říkal, že jsem nic tak vtipného za poslední dobu neviděl. Vypíchnout musím především Ondřeje Sokola, Jakuba Štáfka a Petru Nesvačilovou. Ale samozřejmě i Mádl byl dost vtipný. Tady nebylo o čem, jasných 5 hvězd. Nechtěl jsem, však hodnotit hned po prvním díle a když jsem viděl další 4, rozhodli jsem se dát i 4 hvězdy. Stále je to v 80% případu vtipný, ale najdou se i horší momenty. Vždy záleží kdo nakonec půjde. Sokol, Štáfek a Nesvačilová jsou zárukou vtipných momentů. ()
Další provařený formát partičky GS z primáckého baráku vs. mišmaš takových těch japonských improvizačních show, které lidé na sítích sdílí také už nějaký ten pátek. Stejně tak i Pájovi Zedníčkovi už je nějakej ten pátek a tak sem měl o něj strach, aby tu zběsilou moderaci ve stylu 90.tkového kufru ještě udejchal. Aspoň se tam mohl chvílemi opřít o Ondru Sokola. Televizní sebranka bavičů se bavila především sama sebou a trochu trapně to táhnul jen právě Sokol se Štáfkem. Ostatní se vezli. Evička Burešová už neví kam všude vlézt, Pechlát není bavič, ale herec mdlých filmových postav, Taclík už spíše baví svým otylým fotrovským vzhledem a Mádl tam omylem zabloudil špatnými studiovými dveřmi. V druhém díle se pár celebrit sympaticky obměnilo, Pája to udejchal a nějaká ta legrace nakonec přišla. Nasraná Borhyová byla sexy.. :) ()
tohle je extrémně depresivní. špatné je opravdu úplně všechno. koncept, účinkující (doufám, že na něčem jedou, nebo byli vydírání, že s účinkováním v tomto souhlasili), prostředí, zvuk, ai diváctvo a senilní Zedníček, který má tady komický timing asi jako Jaromír Soukup v premiérovi... nejlepší na tom pořadu je to, že ho přeruší reklamy, aspoň tehdy se objeví nějaký závan profesionální práce. ()
Photo © Archiv TV Nova
- Ve 2. epizodě ve hře „Propletené zprávy“, kde se měl Martin Dejdar chovat jako kreslená postavička, ztvárnil Barta Simpsona ze seriálu Simpsonovi (od r. 1989), kterého v českém znění dabuje. (DominatorCZ)