Reklama

Reklama

Pat a Mat - Série 1 (1979) (série)


Stěhování (S01E10)

(epizoda)
všechny plakáty
Animovaný / Komedie / Rodinný
Československo, 1982, 9 min

Režie:

Lubomír Beneš

Scénář:

Lubomír Beneš

Hudba:

Petr Skoumal

Obsahy(1)

Pat a Mat stěhují věci z bytu na chatu. Chtějí je odvézt naráz a to je vzhledem k jejich množství a jejich malému vozidlu typu veterán dosti obtížné. Jako jediná možná kombinace vyskládání nábytku se nakonec ukáže ta, kdy je velká truhla umístěna před čelním sklem. Oba dva situaci jistí vyhlížením, ale to, že k volantu mají přístup oba, vede k bouračce hned na první křižovatce. Všechny možné další zlepšováky a řešení vedou ve finální destrukci veškerých stěhovaných věcí i samotného auta. (J.Connor)

(více)

Recenze (39)

genetique 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sťahovacia firma Pata a Mata zaúradovala v najjasnejšom svetle. Vždy sa mi páči aký sú títo dvaja odborníci plný entuziazmu a odhodlania aj keď sa im problém nepodarí vyriešiť i desiatykrát. 100%. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

DVD/// Obsazení 10/10 Děj 9/10 Hudba 8/10 Efekty 10/10/// +zase nové prostředí, spoustu geniálních nápadů -ta hudba na tu harmoniku je jakási rozvrzaná/// Tahle dvojka, to je fakt někdy úlet. Nikdy bych nevěřil jak neuvěřitelně se dá stěhovat nábytek. Na konci jsem nevěřicně kroutil hlavou./// Celkem 91%/// ()

boshke 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už jako malý jsem nechápal, proč mají na chatě bránu, když kolem chaty nemají ani jednu plaňku plotu. Zřejmě proto, aby pak mohli rozprsknout všechen nábytek po okolí... 100% ()

fleker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

mě se líbílo, ja pat hodil matovi na hlavu kýbl,a mat si dal ruce vbok, nasral se a zařval na něj, pate, ty seš ale čůrák a pat se kouknul kolmo vzhůru, zamyšleně si promnul bradu a povídá, to víš mate, každej nemůže bejt píča....já chápu to nadhodnocování malorážek...logika říká, že čím delší dobu film trvá, tím větší je šance že vás začne nudit..... chtělo by to dvouhodinovou hitparádu těhlech dvou, aby i strýček brajen zatopil v krbu...nebo jednoho dne..věřte tomu, se tu začnou objevovat jednovteřinová díla padající kaňky se zaslouženými děvet a devadesáti... ()

IllIlIlIIl 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento seriál hodnotím jako celek a ne pouze jeho jednotlivé díly. Pat a Mat jsou opravdu dva výtčníci, kteří dokáží pobavit a jejich nešikovnost mi dělá škodolibou radost. Pat a Mat jsou ,,živou,, ukázkou toho, že humor jde i bezeslov. ()

Reklama

Reklama