Reklama

Reklama

Pat a Mat - Série 1 (1979) (série)


Dílna (S01E02)

(epizoda)
všechny plakáty
Animovaný / Komedie / Rodinný
Československo, 1979, 8 min

Obsahy(1)

Mat má doma neskutečné množství knih, které se mu už nikam nevejdou, takže je má i na takových místech jako je mrazák nebo dřez na nádobí. V knize, která mu přijde poštou, nalezne plán na knihovnu. Jeho improvizovaná verze však při další várce četby od Pata zklame. Hoši se dají do práce, tentokrát ale profesionálně. Jenže k tomu potřebují profesionální nářadí a na to nemají peníze, nezbývá než prodat nějaké knihy... Prodávají, nakupují a když jsou hotovi, zjistí, že už vlastně žádné knihy nemají, no co, alespoň je kam dát tu spoustu nakoupeného nářadí. (J.Connor)

(více)

Recenze (51)

genetique 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opäť jedna z excelentných častí dokonalých minirozprávok, kde Pat a Mat dokazujú, že sú majstri remesla nad všetkých majstrov a nik sa im nevyrovná. Polička zo žehliacej dosky, vázy na kvety a nôh zo stoličiek nemala chybu. 95%. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Google/// Obsazení 10/10 Děj 8/10 Hudba 9/10 Efekty 8/10/// +hudba -jsou i vtipnější epizody/// Tohle je jedna z prvních epizod známé dvojice a k mému překvapení tady nezbourají celý barák, dokonce něco kloudného postavý. Já osobně mám doma tuny časáků (namísto knih) a určitě by se mi nějaká polička hodila, ale když se nad tím zamyslím, asi by nebylo nejchytřejší všechny časáky prodat, jen abych si mohl pořídit potřebné nářadí. Jasně je to výborná část, to sou asi všechny, ale myslím, že uvidím ještě lepší./// Celkem 86%/// ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tady se tedy zrodili tihle kutilové.No kde jinde, než v dílně tráví většinu času. Krásný "dokument" o časech, kdy a jak vlastně začínali. Díky tvůrcům, že i mě dovolili nahlédnout, kde to vlastně začínali. Ve starších dílech o dílně nebyla ani zmínka. ()

Turiec 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Keďže jeden z priateľov Mat má mnoho kníh a nemá ich už kam dávať – sú po zemi, v kredenci, v ľadničke – treba pre ne vyrobiť policu. A tak nám Pat a Mat môžu predviesť svoje stolárske „umenie“. Sám by som nejaké police na knihy potreboval, ale radšej si ich nechám urobiť niekde inde. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ten původní regál na knihy byl vskutku originální kus nábytku. Rozhodně by se za něho nemuseli stydět ani v muzeu moderního umění. Věřím, že by se tam tenhle kousek velmi dobře vyjímal a určitě by byl i velice populární. Nakonec by ho mohl koupit i nějaký milionář, který by potřeboval nějakou skulpturu do prostorné haly. No, vlastně se to celé vyřešilo úplně samo. ()

IllIlIlIIl 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento seriál hodnotím jako celek a ne pouze jeho jednotlivé díly. Pat a Mat jsou opravdu dva výtčníci, kteří dokáží pobavit a jejich nešikovnost mi dělá škodolibou radost. Pat a Mat jsou ,,živou,, ukázkou toho, že humor jde i bezeslov. ()

Attta

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pat a Mat (tihle staří) patří jednoznačně k mému děctví! Bombovní! Hodnocení 5 hvězd si zaslouží všechny díly, ale jelikož si nechci zasírat hodnocení tady na csfd píši to jen tady v komentáři (platí pro starší díly) ()

Reklama

Reklama