Reklama

Reklama

Pat a Mat - Série 1 (1979) (série)


Tapety (S01E01)

(epizoda)
  • Polsko Tapety
všechny plakáty
Animovaný / Komedie / Rodinný
Československo, 1979, 8 min

Režie:

Lubomír Beneš

Scénář:

Jiří Kubíček

Kamera:

Jiří Šafář

Hudba:

Petr Skoumal

Obsahy(1)

Pat a Mat nás přesvědčí o tom, že vytapetování pokoje může být někdy pořádná dřina. (mibara)

Recenze (90)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Jeden z prvních a jeden z nejlepších určitě..To otvírání konzerv, kuwa ani vtom nejmenším náznaku své skromné představivosti jsem netušil co je to za dřinu:-) Veškerá vynaložená síla, je natotata v háji a vám zbudou jen oči pro pláč:-(! O tom už víc machři Pat a Mat (práce všeho druhu). A to by bylo, aby si s tím neporadili po svém:-) Jak? To se nechte překvapit, a nebo se mrkněte a užijte si to do syta, stojí to totiž vážně zato:-) ()

MerlinPolcic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pravidlo číslo 1: Nikdy neotvárajte konzervu kladivom a dlátom !!! :))) 100% /Námet a scenár: Lubomír Beneš, Vladimír Jiránek & Jiří Kubíček; Výtvarník: Vladimír Jiránek & Lubomír Beneš; Animácia: Vlasta Pospíšilová & Xenie Vavrečková; Strih: Helena Lebdušková; Výroba: Věra Henzlová; Hudba: Petr Skoumal; Kamera: Jiří Šafár; Réžia: Lubomír Beneš/ ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dva nesympatičtí pajduláci si troufli vytapetovat byt. Tedy tohle mě opravdu nebavilo. Animace archaická, příběh zdlouhavý a natahovaný, hudební motiv ok, ale pokud je tohle vrchol Skoumalovy skladatelské kariéry, tak potřeboval víc ošukat bolševika. Režijně bych ty dva homelesáky dokázal ukočírovat i já. Až to měli vytapetované, tak ten jeden chytrák otevřel znovu konzervu, bum bác, a gejzír mrdky byl zase po stěnách. Z toho plyne, že tapetování je děsně out, stejně tak dva boveráci Pat & Mat, nebo jak se ti dva jantaři jmenovali. 20% ()

Turiec 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mat otvára konzervu pričom mu guľáš vystrekne na všetky steny. Treba tapetovať a ako vždy však bude potrebovať pomoc priateľa-suseda. Takých babrákov len tak nenájdete. Ako vždy skvelá animácia, zvuky a chytľavá melódia. Tvorcom nechýba fantázia, vtip a možno ani „kutilské“ skúsenosti ;o) Napriek tomu seriál nemožno odporúčať ako vzdelávací seriál pre mladých majstrov. ()

punk_zero 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Teraz neviem kto je väčší majster, či Kutyl s.r.o. alebo Pat a Mat :P V detskom veku som tento animovaný seriál s radosťou pozeral. Tešil som sa čo len vymyslia v nasledujúcej časti . A za každým ma nadmieru potešili. Lenže po čase to už bolo streotypné . Lebo stále niećo pokašlali, autori tam mohli dať aj niečo iné . Tak preto 85 % ()

Zajímavosti (1)

  • Jedná sa o prvú epizódu, ktorú animovali 2 animátori a zároveň jedinú, kde to boli ženy. (MerlinPolcic)

Reklama

Reklama