Reklama

Reklama

Pat a Mat - Série 1 (1979) (série)


Grill (S01E09)

(epizoda)
  • Polsko Grill
všechny plakáty
Animovaný / Komedie / Rodinný
Československo, 1981, 9 min

Režie:

Lubomír Beneš

Scénář:

Lubomír Beneš

Hudba:

Petr Skoumal

Obsahy(1)

Mat sa chystá pripraviť si k jedlu upečene kurča, ale kurča je zabalené v sáčku a teda sa nedá uchopiť a šmýka sa. Na pomoc prichádza Pat, ale situácia je obtiažna. Ešte šťastie, že majú v chladničke solídnu zásobu kurčiat. Po rozbalení však treba ešte vymyslieť, akým spôsobom kurča ugrilovať. (pravo)

Recenze (43)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nikdy jsem nenapsal žádnou kuchařku, vaření je pro mne chemie pro příliš pokročilé a dokonce i s mikrovlněním jídla na přijatelnou teplotu mám jisté problémy, ale přesto si troufnu tvrdit, že plný mrazák kuřat, a bonus v podobě dvou špekáčků, by nějakým způsobem uspokojily můj žaludek. Když se však do vaření pustí tito dva nadšenci, tak to zavání neuvěřitelnou nápaditostí, půstem a fajn zábavou pro všechny, kteří si na výměnu prasklé žárovky musí pozvat specializovanou firmu. ()

genetique 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

...a je to! Najlepšia solídna zábavička spolu s Mr. Beanom, ktorá bola kedy splodená! Pat a Mat RULEZ! Nenapodobiteľní majstri remesla...už to vyzeralo, že z toho grillu niečo bude, no nakoniec nesklamali. Som hrdý na to, že aspoň niečo dokonalé pochádza zo Slovenska. 95%. ()

Stegr odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

0% - Asi jsem jeden z mála, komu se Pat a Mat vysloveně příčí. Když se však v epizodce zasměju, většinou hvězdičkuju, ale tady naprosto nic a i těch 9 minut mi dalo práci dokoukat... ()

Deimos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

DVD/// Obsazení 10/10 Děj 10/10 Hudba 10/10 Efekty 10/10/// +kuře na tisíc způsobů, aneb proč nepostavit krb, nádmírů zábavné, mnoho různých prvků a způsobů, hudba, animace -snad jen ten, že u Pata a Mata se překvapivě neřehním smíchy, no asi jsem už z toho vyrost nebo co já vím/// Neuvěřitelné, geniální, nejlepší. Takové části mám nejradši/// Celkem 100%/// ()

Bachy 

všechny recenze uživatele

Můj nejoblíbenější Pat a Mat, ač se tu jeden vtip s nabodnutím kuřete opakuje snad tisíckrát. Zároveň tímto hodnotím celou sérii, protože nemám potřebu rozebírat každý díl zvlášť. ()

Turiec 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Keď ste hladný, máločo sa vyrovná grilovanému kurčaťu. A keby sa gril pokazil, stačí si (POZOR SPOILER ;o) ) postaviť v rohu bytu krb. Tento diel je opäť veľkou zábavou. Absurdnosť riešení je až neuveriteľná. ()

IllIlIlIIl 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento seriál hodnotím jako celek a ne pouze jeho jednotlivé díly. Pat a Mat jsou opravdu dva výtčníci, kteří dokáží pobavit a jejich nešikovnost mi dělá škodolibou radost. Pat a Mat jsou ,,živou,, ukázkou toho, že humor jde i bezeslov. ()

Reklama

Reklama