Reklama

Reklama

Pat a Mat - Série 1 (1979) (série)


Gramofón (S01E08)

(epizoda)
všechny plakáty
Animovaný / Komedie / Rodinný
Československo, 1981, 9 min

Režie:

Lubomír Beneš

Scénář:

Lubomír Beneš

Hudba:

Petr Skoumal

Obsahy(1)

Pat si chce vychutnať hudbu počúvaním gramofónu a k tomuto kultúrnemu vyžitiu zavolá i priateľa Mata. Gramofón po zapnutí reaguje neočakávane a tak je ho potreba opraviť. Napriek snahe oboch gramofón nevydáva zvuk a pri snahe dopátrať sa podstaty problému je prístroj zničený. Avšak snaha vypočuť si dobré LP-čko ich neopúšťa a predsa majú ešte jeden gramofón. (pravo)

(více)

Recenze (40)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z vlastní zkušenosti vím, že pokud gramofón jeví známky nemoci, tak je nejjednodušší zvednout ho nad hlavu a ukončit jeho trápení hodem na zem. Pokud se však opravy ujmou skuteční odborníci, tak jim stačí jízdní kolo, dvě skříně, váleček, mixér, vrtačka, pánev, nůžky, lepidlo (a několik tisíc dalších nezbytností) a gramofón začne předvádět otáčky, o nichž neměl ponětí ani jeho konstruktér z Tesly Litovel. Není to sice zábava k popukání, ale množství složitých řešení jednoduchých problémů je třeba ocenit. ()

IllIlIlIIl 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento seriál hodnotím jako celek a ne pouze jeho jednotlivé díly. Pat a Mat jsou opravdu dva výtčníci, kteří dokáží pobavit a jejich nešikovnost mi dělá škodolibou radost. Pat a Mat jsou ,,živou,, ukázkou toho, že humor jde i bezeslov. ()

stration 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pat a Mat jsou pro mě nádhernou ukázkou Čechů. Všechno by chtěli, většinou co nejlevněji, mají pocit, že to ovšem zmáknou sami a i když se to nepovede, chyba není v nich a výsledek je dobrý i tak. Je neuvěřitelný, jaké titěrnosti dovedou výtvarníci vymyslet, jaké detaily promakat. Pro mě naprostý skvost a záležitost, kterou si nenechám ujít. ()

pfa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dva nešikové se pouští do jakékoliv opravy či výstavby. Pak že to nepude... Nic není problém! Legendární postavičky a hudba z tohoto seriálu potěší prostě vždy jak malé, tak velké diváky. [1O/1O] ()

Reklama

Reklama