Reklama

Reklama

Pat a Mat - Série 1 (1979) (série)


Budka (S01E16)

(epizoda)
  • Polsko Budka
všechny plakáty
Animovaný / Komedie / Rodinný
Československo, 1983, 9 min

Režie:

Lubomír Beneš

Obsahy(1)

Pat a Mat trávia čas na chalupe na samote. Ráno sa započúvajú do vtáčieho spevu a rozhodnú sa, že tým milým tvorom postavia príbytok. Práca s drevom však vôbec nie je jednoduchá, hlavne ak človeka motorová píla nechce počúvať. Nakoniec za pomoci kladiva a klincov sa podarí vtáčiu búdku zhotoviť a povesiť na strom. Ale napriek spokojnosti oboch aktérov búdka ešte nie je dokonalá. (pravo)

(více)

Recenze (37)

boshke 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak udělat díru do budky? Přece kuchyňským mixérem (divím se, že mixéry Horste Fuchse to ještě neumí). Jak udělat bidýlko? Píchnout tam hrábě a zbytek uřezat. A když pták ne a ne přiletět? Pustíme si ho z rádia a dáme si gáblík... 100% ()

blackrain 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čekala jsem, že půjde o životu nebezpečnou záležitost. Vždyť ti dva umělci používali motorovou pilu a lezli po vejškách. Ovšem, i tu jejich snahu je potřeba řádně ocenit. Vždycky jdou do všeho s takovým zápalem, který by jim někteří mohli klidně závidět. Opravdu se jim to podařilo vyřešit geniálním způsobem. Hlavní je, že byli spokojení se svým výtvorem. ()

IllIlIlIIl 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento seriál hodnotím jako celek a ne pouze jeho jednotlivé díly. Pat a Mat jsou opravdu dva výtčníci, kteří dokáží pobavit a jejich nešikovnost mi dělá škodolibou radost. Pat a Mat jsou ,,živou,, ukázkou toho, že humor jde i bezeslov. ()

stration 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pat a Mat jsou pro mě nádhernou ukázkou Čechů. Všechno by chtěli, většinou co nejlevněji, mají pocit, že to ovšem zmáknou sami a i když se to nepovede, chyba není v nich a výsledek je dobrý i tak. Je neuvěřitelný, jaké titěrnosti dovedou výtvarníci vymyslet, jaké detaily promakat. Pro mě naprostý skvost a záležitost, kterou si nenechám ujít. ()

pfa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dva nešikové se pouští do jakékoliv opravy či výstavby. Pak že to nepude... Nic není problém! Legendární postavičky a hudba z tohoto seriálu potěší prostě vždy jak malé, tak velké diváky. [1O/1O] ()

wosho 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jednoduchá animace spojená s propracovanou a dokonalou výpravou. Plus geniální a jednoduchý nápad na děj provedený groteskou. A výsledek? Jedna z nejvtipnějších loutkových serií natočená nejen u nás. Každý díl si zaslouží plný počet, protože dokáže rozesmát i po stém vzhlédnutím ()

Reklama

Reklama