Reklama

Reklama

Tales from the Far Side

(TV film)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Animovaný
USA, 1994, 23 min

Obsahy(1)

Krátký televizní film Garyho Larsona, vycházející z jeho komiksové série "The Far Side". Směs krátkých, volně propojených příběhů, ve kterých vystupují kromě lidí postavy typické pro Larsonovy komiksy, jako mimozemšťané či zvířata. Charakteristická animace je doplněna o hudbu jazzového kytaristy Billa Frisela.
Film byl oceněn Gran Prix na Mezinárodním festivalu animovaného filmu v Annecy ve Francii. O tři roky později vzniklo pokračování: Tales from the Far Side II. (shyanar)

(více)

Recenze (3)

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Není to špatné, ale není to ani dobré, je to technicky vzato jen řada animovaných anekdot. A to je alespoň pro mě málo, animace a kresba jako taková je zcela uniformní (byť v každém micropříběhu jiná) a nějak více zapamatovatelného tu není nějak nic, takže předpokládám, že večer už ani nebudu vědět, že jsem to víděl. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Takých humorných animákov (hoc aj bez slov) by malo byt oveľa oveľa viac. Skvele som sa zabával, takže za 5*. ()

shyanar 

všechny recenze uživatele

Originální, většinu času němé dílko, které krásnou jednoduchou animací ukazuje svět z jiné perspektivy. Některé příběhy připomínají bajky, jiné podávají převrácený pohled na běžné lidské činnosti. Vtipné, zábavné, poučné a hlavně s úžasnou atmosférou. Bohužel, naprosto neznámé a jen velmi těžko k sehnání. O tři roky později vzniklo pokračování Tales from the Far Side II, které je podle mě ještě o něco lepší. Intro k filmu na YouTube: http://www.youtube.com/watch?v=7dXCxCZS1-U&feature=related ()

Reklama

Reklama