Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Neďaleká budúcnosť. Štyria mladí pretekári tímu Fastex križujú na svojich futuristických superautách zemeguľu a oddávajú sa najmilovanejšiemu motorovému športu - rýchlostným pretekom NASCAR. Tím pretekárov Fastex tvoria špičkoví športovci a atléti, ktorí milujú hazard a skúšajú prekonávať hranice svojich vlastných fyzických a psychických možností a schopností. Ako obyčajní ľudia prijímajú neobyčajné výzvy. Neodmysliteľnou súčasťou ich športu je vernosť svojmu tímu, rešpekt k fanúšikom a zmysel pre fair-play. Tím úspešných pretekárov Fastex bojuje o vedúcu pozíciu v pretekoch futuristických áut, ktoré môžu dosiahnuť rýchlosť až 400 míľ za hodinu a niekedy doslova lietajú vzduchom, napríklad na diaľnici Motor City, plnej zákrut, ohybov a zvlnených úsekov. Ich úžasné aerodynamické vozidlá poháňajú supermotory osadené turbotryskovým posilňovačom. Pneumatiky menia tvar podľa potreby a prispôsobia sa každému povrchu, v prípade núdze sa z áut vystrelia núdzové padáky. S takýmto vybavením a skvelými pilotmi si pretekársky tím Fastex trúfa poraziť akýkoľvek súperov. Vyráža s plnou nádržou súťaživého ducha, aby dosiahol cieľovú kockovanú zástavu a zvíťazil v pretekoch NASCAR! Na súťažnej trati aj mimo nej je najväčším súperom tímu Fastex konkurenčný tím Rexcor. Majiteľom tímu Fastex je industriálny gigant Fassler Technologies, sponzorom tímu Rexcor je zase Garner Rexton, dlhoročný súper Jacka Fasslera. Tím Rexcor sa tak stal súčasťou temných plánov pomsty Garnera svojmu rivalovi Fasslerovi a jeho jazdcom. Hoci tím Fastex vždy víťazí vďaka svojej odvahe a kolektívnemu duchu, jeho štyria členovia musia často čeliť aj osobným problémom či výzvam. Musia ich zvládnuť, aby boli aj naďalej neporaziteľnými pilotmi pretekov NASCAR. Mark "Charger" McCutchen sa musí prinútiť žiť podľa zdedených princípov, pravidiel a zásad superpretekára, ktoré mu zanechal jeho otec a starý otec. Megan "Spitfire" Fasslerová si zase stále dokazuje, že je neprekonateľnou techničkou, mechaničkou a geniálnou konštruktérkou automobilových motorov. Steve "Flyer" Sharp musí prekonať svoje občasné slabé chvíľky fyzickej aj psychickej slabosti, ktoré mu znemožňujú realizovať jeho poslanie v Akadémii vzdušných síl. Carlos "Stunts" Rey je divoch, pretekár, ktorý riskuje čokoľvek, aby získal finančnú odmenu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (41)

Drom odpad!

všechny recenze uživatele

To se tak jednou po probdělé noci těším na pěknej ranní animáč pro děti a přepadlo mě tohle něco barvami hýřící. Vyvalila se hromada drsňáckých keců a pak nějaká nesmyslná autostráda, kolem které se samozřejmě točí život každýho borce v sexy kombinéze. Plytkost a povrchnost nejvyššího řádu. Tohle mají sledovat děti? Potěš, horší už je jenom ta asijská slátanina s nějakýmá soubojema, co vypadá jak karetní hra, nevím, jak se ta blbost jmenuje (EDIT: Je to 爆丸バトルブローラーズ, Bakugan Battle Brawlers). ()

Plechpetr 

všechny recenze uživatele

Být malý znamená vcítit se i do těch největších kravin. Do tohohle jsem se vcítil dost rychle. A dost rychle jsem přišel nato, že to není dobré. ()

sosi 

všechny recenze uživatele

Keď som bol malý strašne som na tom "fičal". Ani jeden diel mi neunikol. Poriadne ani neviem čo ma na tom tak bavilo asi to, že už od mala som bol fanúšik športu. S odstupom času si uvedemujem, že tento seriál nie je ničím výnimočný. Dobrá rozprávka pre deti. ()

Dlo'h-osh 

všechny recenze uživatele

Některé díly byly celkem originální, ale závody byly neskutečně nudné, stereotypní a trapné, začaly zahřívacím kolem pak Rexcor "dramaticky" vyřadil jednoho ze závodníků Fastexu a už to vypadalo že Fastex nemá šanci, když na poslední chvíli vyhrál. Někdy byl docela dobrý postranní příběh...20% ()

Guran 

všechny recenze uživatele

Další seriál, co jsem jako malý sledoval na Jetix. Mám na něj vzpomínky a tenkrát se mi líbil. Pěkný kreslený seriál s dobrým námětem. ()

DansteR 

všechny recenze uživatele

Závody mám rád, ale animované auta působily vážně vtipně :-D...No víc se od seriálu z Jetixu čekat nedá. Hvězdička jen za to, že v 10 jsem se na to občas koukl a tehdy mi to tak hrozné nepřišlo :-D ()

Mejdzula 

všechny recenze uživatele

Jako malinkatý se mi to kvůli všem těm závodním autům líbilo opravdu hodně, koukal jsem na to často. Když jsem si nedávno chtěl vzpomenout, jak to vypadalo a podíval se na to, tak jsem zjistil mnoho špatných informací. Styl té animace/kresby (nebo obojího dohromady, já nevím), mi přijde velice nepříjemný a vyvolává ve mě úzkost, v něčem škaredém byl asi též. Jinak je tam řada sci-fi nechutností a debilit, atd...jenom ta autíčka byla pořád celkem pěkná. ()

Edye 

všechny recenze uživatele

Jestli kreslene zavody tak jedine F-Zero Falcon Densetsu, i kdyz je to japonské anime je to mnohem a mnohem lepsi, mnohem a mnohem dospelejsi ( ano i na kreslený serial ) s propracovanejsim pribehem, postavama a rozhodne futuristictejsim a i pres to uveritelnejsim svetem. Ano tohle jsem videl, neni k tomu moc co rict, jedine co me napada ze je to snad takzvana "priprava" a "vycvik mozku" na pozdejsi filmove "zazitky" ala segal, van dam a spol..... mozna si ti co projdou timhle "programem" vazne pak budou tyhle filmy bezostysne uzivat, ale sr ja ne..... PS. jak je mozne za v automobilovych zavodech (ted sem tomu hodne polichotil) zavodi tank co si v klidu odstreluje ostatni zavodniky jako by se nic nedelo, kdyby tak jezdili vsichni mozna by se na to dalo i lip koukat i tak se musim ale, priznat ze sem se obcas i docela bavil takze 2 hvezdicky jako hodnoceni z nostalgie, ale znovu bych se na to urcite uz nedival ()

Reklama

Reklama