Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Děj se odehrává třicet let po prvním průchodu branou, v době kdy je program Stargate zveřejněn. Tým absolventů StarGate Academy vedený majorem Gusem Bonnerem se vydává na průzkumné mise po celé galaxii. Na jedné misi objeví zvláštní stvoření, starověkou mumie Draga. SGC se snaží Draga vrátit na jeho domovskou planetu, ale nedaří, protože je pronásledován lovci, kteří na Zemi začnou lovit lidi. Celý tým je obviněn ze zrady a vydává se společně s Dragou pryč do vesmíru hledat důkaz, který by dokázal jejich nevinu... (artuš)

(více)

Recenze (20)

Dan9K odpad!

všechny recenze uživatele

Ostuda hrané Hvězdné bráně. Dialogy, které navzájem postrádají logiku, nezajímavé charaktery, nulová zábavnost, špatná grafika....prostě blbost. ()

Yardak 

všechny recenze uživatele

Opravdu velmi slabý animovaný seriál, který někde ukradl práva na název Stargate. Zábavnost minimální, logika často mizí v dáli, alespoň ta animace trochu ujde. Chápu, že seriál je určený pro menší děti, ale to nic nemění na faktu, že se tohle dílo moc nepovedlo. ()

M.Macho odpad!

všechny recenze uživatele

Nechtěl jsem se nechat oklamat zdejším hodnocením a schválně jsem si stáhl pár dílů. Moje naivita mne navedla na myšlenku, že může jít o něco podobného jako Clone wars od Hvězdných válek. Blbost... Občas mně až mrazilo... jak je to stupidní a devalvuje to celé universum SG. U všeho, co má SG v názvu dal jsem s láskou 5 hvězd, tady nedám žádnou. Možné bych šel i do mínusu... ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

* To protože mám SG rád , jinak bych toto poslal do odpadu. Celé priserne hnusne,trapné a chaotické, že dikyORI už nejsou další dily. Nedoporucuju fandum SG, fandům animovaných věcí a fandům co mají IQ větší než angrešt. Radil bych tvurcum zakopat vsechny originaly i kopie pod zem , jako tomu bylo se šapa áji! ()

skrblik007 odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je opravdu nehorázná blbost. Zkouknul jsem první díl, protože jsem velký fanoušek Stargate, a dočkal jsem se jakéhosi experimentu, který by nebyl zábavný ani normálně, a natož když si hraje na Stargate. ()

Elementál odpad!

všechny recenze uživatele

Špatný scénář, hloupé postavy, pitomí, digimony připomínající nepřátelé a zacházení s divákem jako s debilem, který není schopen pochopit ani ty nejzákladnější spojitosti... To není moudrá kombinace. Za animaci bych možná tu jednu hvězdičku dal, ale vzhledem k tomu, že tenhle "seriál" znehodnocuje mou svatou modlu - Stargate SG-1 - je možné jen jeden jediný výsledek: ODPAD! ()

Kosmik 1 odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je ostuda hranému seriálu! Tvůrci se za tohle měli okamžitě zastřelit. :D Vážně ubohost nazvat takovou ptákovinu Stargate. Mělo by se za to zavírat. 0% ()

Frantisek.Fu 

všechny recenze uživatele

I když se dobou jedná o třetí pokračování, tak příběhově se jedná již o osmé pokračování. Nějak si nemůžu pomoc, možná je to tím, že nejsem až tak zažraný fanoušek stargate, ale mě se to nezdálo tak strašný. Samozřejmě se jedná o seriál zaměřený hlavně na mladší publikum, takže některé věci musí být upraveny, ale příběh docela ujde, akce taky nechybí, a určitě plus, který by měl uznat každý je, že se jedná o rozšířená universa. Za mě jsem se rozhodně bavil víc a dokázal jsem sledovat seriál na jeden ráz než Hluboký vesmír. 4/10 ()

migele 

všechny recenze uživatele

Taky hodnotím 1* jen k vůli toho, že se v názvu objevuje SG. Co jsem viděl stačilo, abych si udělal obrázek. ()

Marty95 odpad!

všechny recenze uživatele

Znesvěcení Stargate!!! Příšerná animace, nepřesnosti (odkdy má brána 8 zámků?) a vůbec celý námet je špatný. Hrůza, která si zaslouží poslat do pekel spolu se svými tvůrci. Ještě že všechno zabalili po první sérii, i tak toho bylo moc. ()

jokerik odpad!

všechny recenze uživatele

Hvězdná brána se taky dočkala parodie??? :I brrr...mrazákovej efekt....tzn. na tvůrce poslat icetrack killera! brrr... ()

EasternJoe odpad!

všechny recenze uživatele

Generický cartoon, jak ze začátku 90. let, bez ladu a skladu, splácanina, která nemá nic společného s Hvězdnou bránou. ()

Reklama

Reklama