Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Boh už má celého ľudského pokolenia plné zuby, a tak sa rozhodne zoslať na svet novú potopu. Anjeli ho prehovoria, aby dal ľuďom poslednú šancu - ak sa dvaja typickí zástupcovia ľudského rodu dokážu zbaviť svojich hriechov a nedostatkov, koniec sveta sa odloží na neurčito. Ťažkú úlohu majú splniť neúspešný vynálezca Zack (JOHN TRAVOLTA) a banková úradníčka Debbie (OLIVIA NEWTON-JOHN), ktorých spojil zločin... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (23)

blackrain 

všechny recenze uživatele

John Travolta a Olivia Newton-John opět spolu a zase tvoří zamilovaný pár. Olivia se postarala i o hudební doprovod. Její písničky proplouvaly celým filmem. Všemocný Bůh se rozhodl zničit svět a začít úplně znovu. Byl znechucen chováním lidí, ale byl spravedlivý. Dal lidem ještě jednu šanci, aby se mohli zachránit. A tou šancí byli dva mladí lidé. Vlastně za ně všechno vyřešila láska, láska je mocná čarodějka a přemůže všechny komplikace. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Příjemná a nenáročná komedie, ve které se znovu sešli hvězdy Pomády, aby si zahráli v romantické komedii o souboji dobra a zla, o Boží vůli opět poslat na zem potopu kvůli zahubení všech lidí a hlavně o vztahu dvou mladých lidí, kteří se musí jeden pro druhého obětovat. Není to žádné super dílo, ale potěší všechny, kdo mají rádi filmy o zamilovaných. ()

Reklama

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Romantické komedie maj vždy jeden velký problém. A to takový, že buď jsou romantické a nebo komediální. Pomádový pár J. Travolta a ta roztomilá vysoko zpívající blondýnka O. Newton-Johnová se v této na první pohled béčkoidní komedii pokusili tyhle dva aspekty skloubit. No a v závěru samotném se jim to skoro celkem i podařilo. Bůh, jakožto instance nejvyššího soudu je asi pěkný hazardér, když si rád vsadí na lidskost lidského pokolení. Ovšem námět leckdy různě přeplácávaný a předělávaný se tady celkem uchytil. Na svou dobu pro některé docela dobrá podívaná, navíc šibalsky ulítlý Oliver Reed v roli pána temnot. V první části snadno čitelný, v druhé přeromantizovaný a v té třetí místy i mírně povedený děj dává vzpomenout časům, kdy Travolta nešlapal z bláta do louže a ještě se na jeho herectví dalo dívat (čímž vůbec nenarážim na Bojiště: Země). Pokud tedy dáváte přednost nenáročné a nepříliš originální podívané, pak je Nebeský pár stvořený právě pro vás. Ale fakt, takhle ještě nevoní láska, takhle smrdí průměr :o) ()

Hopper 

všechny recenze uživatele

Typická romantická komédia 80-tych rokov s Travoltom, ktorý ešte bol niekde úplne inde než je teraz a s Oliviou Newton-John, idolom všetkých teenagerov, ktorá však pôsobí dosť zvädnute (kde je také Xanadu, alebo Grease). Spievať a tancovať sa tu nebude, takže vypichnime aspoň stupídny dej, ktorý spoľahlivejšie otrávi než fosgén. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Veľmi podarená komédia s pomádovskými hviezdami. Ono to ale nieje zase až tak komédia, skôr taká pekná romantická prehliadka. John Travolta bol v osemdesiatkách štramák a Olivia Newton-John sexi kosť. Táto dvojka akoby sa naozaj našla a pristane im to spolu. Atmosféra 80tych rokov je neuveriteľná. Až človek cíti ten pokoj vo svete a bezstarostný život. Hudba vás na stoličke povykrúca. Bohužiaľ scenár je deravý a nudný, nemáte motiváciu dopozerať až do konca, pokiaľ vás hlavné postavy neokúzlili. Každopádne ak túžte po romantike, prípadne ste maniaci do Pomády, tak by bol hriech tomuto nedať šancu a nestráviť sobotný večer s popcornom v ruke. Prípadne ak chcete dokonca pozerať nejakú snímku v spoločnosti partnera, tak ešte lepšie. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

  • John Travolta a Olivia Newton-John se spolu setkali již při natáčení filmu Pomáda (1978). (Stirek45)

Reklama

Reklama