Reklama

Reklama

Alice Cooper Trashes the World

(koncert)
Hudební / Dokumentární
USA, 1990, 94 min

Obsahy(1)

Záznam z koncertu legendárního Alice Coopera, natáčený v Birmingham International Arena roku 1989. Alice střídá jak osvědčené hity, tak i písničky z té doby aktuálního alba „Trash“. Záznam vyšel v roce 1990 na VHS a v roce 2004 na DVD.

Seznam skladeb:
1. Trash
2. Billion Dollar Babies
3. I'm Eighteen
4. I'm Your Gun
5. Desperado
6. House of Fire
7. No More Mr. Nice Guy
8. This Maniac's in Love with You
9. Steven
10. Welcome to My Nightmare
11. Ballad of Dwight Fry
12. Gutter Cats Vs The Jets
13. Only Women Bleed
14. I Love the Dead
15. Poison
16. Muscle of Love
17. Spark in the Dark
18. Bed Of Nails
19. School's Out
20. Under My Wheels
Bonus: "Only My Heart Talkin“ (ČSFD)

(více)

Recenze (12)

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele

Počínaje skladbou "Welcome To My Nightmare" tu až do samotného závěru probíhá dokonale zábavná show krále horrorového rocku. Alice vytáhne skoro všechny své trumfy, včetně svěrací kazajky a škrcení sadistické sestry při "Ballad Of Dwight Fry" nebo gilotinování za zvuků nekrofilní hymny "I Love The Dead". A přidá i něco navíc. Tentokrát jsou to krásné sboristky v mini, zpívající s Alicem refrény novějších skladeb jako "Poison" nebo "Spark In The Dark". Nebýt nepříliš výrazného rozjezdu, byla by to esence toho nejlepšího, co mistr kdy naživo předvedl. Druhá půle koncertu je ale natolik výsostným zážitkem pro milovníky rocku, horroru a 80's, že hodnocení rázem poskočí na jasných pět hvězdiček. A na tom se až do konce nic nemění. Kapela hraje bez jediné chyby, a panu Aliceovi to naživo zpívá líp než kdy předtím. ()

okkac 

všechny recenze uživatele

Svkělý koncert k slavné desce Alice Coopera z jeho hair-metalového období. Škoda, že se záznamem nemohli 2 roky počkat, kdy vyšlo jeho nejlepší album Hey Stupid a s setlist z něho a z alba Trash by byla skvělá kombinace. Potěšil Al Pitrelli - vynikající kytarista, který prošel dále takovými skupinami jako Megadeth, Savatage, Trans-Siberian Orchestra a Asia. ()

Reklama

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Skvelý koncert kráľa shock-rocku. I keď je to zo začiatku trochu slabé, pri piesni Steven príde skutočné mäso. Najprv ho odvezú lekári, potom ho prídu postrašiť Freddy, Michael a Jason (Welcome to my Nightmare). Pri piesni Ballad of Dwight Frye ho spútajú do zvieracej kazajky a zabije lekárku. Neskôr mu ešte odseknú hlavu na gilotíne. Skvelý rock-hororový koncert. ()

BuryGol 

všechny recenze uživatele

Kožený kalhoty, křiváky, kvílející kytary, dokonalá akustika, skvělá šou, ktyrový sóla a nadšení diváci. Tohlůe všechno vám na skromnym pódiu nabídne mistr Alice Cooper a stačí mu na to 90 minut. Pokud máte rádi Alice stejně jako já a ktyra je váš oblíbenej nástroj, tak tenhle koncer musíte vidět. Mistr shock-rocku si nechá useknout hlavu, nosí kalhotky na hlavě, dostane se do svěrací kazajky a během devadesáti minut ani jednou nezvadne. Když pominu, že mojí nejoblíbenější skladbu "Poison" trochu nedomyslel, tak mu patří 5 hvězd. A ne jenom jemu, ale všem, co tuhle skvělou show mají na svědomí. Od kytaristů přes bubeníka, přes ty co hráli doktory/gangstery/katy až po samotnýho Mistra Alice. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Nejlepší koncertní záznam tohoto zpěváka, jaký jsem kdy viděl. Alice je ve skvělé formě, hit střídá hit a i kdyby vás náhodou nebavily Alicovy skladby, tak se při pohledu na to, co se odehrává na podiu rozhodně nudit nebudete. Kromě klasických prvků jako svěrací kazajka, gilotina nebo škrcení sestřičky se na pódiu objeví také nejslavnější trojlístek filmových psychopatů - Freddy Krueger, Jason Vorheese a Michael Myers, pouliční gang, se kterým Alice a jeho kapela svedou nelítostnou bitku atd. Pro každého fanouška jistě nezapomenutelý zážitek. ()

Zajímavosti (1)

  • Velkou část koncertu má na sobě Alice Cooper černé tričko s čarodějnicí z filmu Lesní duch (1981) a koženou bundu s logem filmu Mechanický pomeranč (1971). (ČSFD.cz)

Reklama

Reklama