Reklama

Reklama

Pat a Mat - Série 1 (1979) (série)


Tělocvična (S01E18)

(epizoda)
všechny plakáty
Animovaný / Komedie / Rodinný
Československo, 1983, 9 min

Režie:

Lubomír Beneš

Obsahy(1)

Pat a Mat napäto sledujú v televízii súťaž vo vzpieraní, ale televízny prijímač prestane fungovať. Pokus o opravu bol neúspešný a tak sa rozhodnú prejsť z pasívneho športu k aktívnemu. Podľa brožúrky začnú rozcvičovať svoje svaly a pritom využívajú predmety čo majú po ruke ako športové náčinie. (pravo)

Recenze (34)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Každý kulturista teoretik mého typu ví, že dávat své vytrénované tělo na obdiv je možné až po svědomité domácí přípravě. Proto je třeba vytvořit si sportoviště v pokoji - stačí k tomu radiátor, knížky, postel, garnýže, vědro, deštník, pánev, koště a další náčiní, která ve fitness obchodech obvykle bývají nedostatkovým zbožím. Tito dva nadšeně experimentující inženýři jsou zkrátka jedineční, když se stávají trampolinisty, vzpěrači, golfisty, tenisty, kordisty či skokany o tyči. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sportem ku zdraví nebo k trvalé invaliditě a likvidaci vlastního příbýtku. To jsem netušila, že v obýváku se dá zvládnout tolik sportovních disciplín. Perfektní nápad. Tenhle díl považuju za nejlepší. ()

IllIlIlIIl 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento seriál hodnotím jako celek a ne pouze jeho jednotlivé díly. Pat a Mat jsou opravdu dva výtčníci, kteří dokáží pobavit a jejich nešikovnost mi dělá škodolibou radost. Pat a Mat jsou ,,živou,, ukázkou toho, že humor jde i bezeslov. ()

stration 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pat a Mat jsou pro mě nádhernou ukázkou Čechů. Všechno by chtěli, většinou co nejlevněji, mají pocit, že to ovšem zmáknou sami a i když se to nepovede, chyba není v nich a výsledek je dobrý i tak. Je neuvěřitelný, jaké titěrnosti dovedou výtvarníci vymyslet, jaké detaily promakat. Pro mě naprostý skvost a záležitost, kterou si nenechám ujít. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dva magoři si spletou obývák s tělocvičnou a zahrají si golf i tenis, vzpírají i šermují, skáčou o tyči i do výšky. A je samozřejmě jasné, že jejich pokoj pak bude také podle toho vypadat. Výtečný díl. ()

wosho 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jednoduchá animace spojená s propracovanou a dokonalou výpravou. Plus geniální a jednoduchý nápad na děj provedený groteskou. A výsledek? Jedna z nejvtipnějších loutkových serií natočená nejen u nás. Každý díl si zaslouží plný počet, protože dokáže rozesmát i po stém vzhlédnutím ()

Reklama

Reklama