Reklama

Reklama

Pat a Mat - Série 1 (1979) (série)


Velké prádlo (S01E17)

(epizoda)
  • Československo Velké praní
všechny plakáty
Animovaný / Komedie / Rodinný
Československo, 1983, 10 min

Režie:

Lubomír Beneš

Obsahy(1)

Mat si chce v automatickej práčke vyprať prádlo, ale nedarí sa mu ju zapnúť. Keď nepomôžu ani dobre mierené údery, tak sa rozhodne pozrieť v čom je závada. Pračku opraví a zároveň aj zdemoluje. Spolu s Patom musia vymyslieť a zrealizovať alternatívny plán prania. (pravo)

Recenze (26)

IllIlIlIIl 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento seriál hodnotím jako celek a ne pouze jeho jednotlivé díly. Pat a Mat jsou opravdu dva výtčníci, kteří dokáží pobavit a jejich nešikovnost mi dělá škodolibou radost. Pat a Mat jsou ,,živou,, ukázkou toho, že humor jde i bezeslov. ()

stration 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pat a Mat jsou pro mě nádhernou ukázkou Čechů. Všechno by chtěli, většinou co nejlevněji, mají pocit, že to ovšem zmáknou sami a i když se to nepovede, chyba není v nich a výsledek je dobrý i tak. Je neuvěřitelný, jaké titěrnosti dovedou výtvarníci vymyslet, jaké detaily promakat. Pro mě naprostý skvost a záležitost, kterou si nenechám ujít. ()

wosho 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jednoduchá animace spojená s propracovanou a dokonalou výpravou. Plus geniální a jednoduchý nápad na děj provedený groteskou. A výsledek? Jedna z nejvtipnějších loutkových serií natočená nejen u nás. Každý díl si zaslouží plný počet, protože dokáže rozesmát i po stém vzhlédnutím ()

punk_zero 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Teraz neviem kto je večší majster, či Kutyl s.r.o. alebo Pat a Mat :P V detskom veku som tento animovaný seriál s radosťou pozeral. Tešil som sa čo len vymyslia v nasledujúcej časti . A za každým ma nadmieru potešili. Lenže počase to už bolo streotypné . Lebo stále niećo pokašlali, autori tam mohli dať aj niečo iné . Tak preto 85 % ()

pravo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lord volá domov a pýta sa Jamesa: - James, stalo sa niečo doma počas mojej neprítomnosti? - Áno, zlomil som lopatu. - Čo? Lopatu? - Áno, keď som zahrabával vášho psa. - Môjho psa? - Zomrel, keď vám zhorel dom. - Čože? Zhorel mi dom? - Keď sa vaša žena dozvedela, že vaša dcéra je tehotná, spadol jej svietnik z ruky a podpálila dom. - Čo? Moja dcéra je tehotná? James, máš pre mňa aj niečo pozitívne? - Áno, váš test na AIDS. ()

BlackMount 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pat a Mat mají před sebou pořádnou výzvu v podobě haldy špinavého prádla. Vyprat ho by nebyl takový problém, kdyby tihle dva hned na začátku nezdemolovali automatickou pračku. V honbě za čistými věcmi si počínají tak agresivně, že jim nakonec nezbude jiná možnost, než si všechno prádlo znovu utkat. Standardní díl s celkem nezajímavým závěrem. ()

Reklama

Reklama