Reklama

Reklama

Pat a Mat - Série 1 (1979) (série)


Koberec (S01E03)

(epizoda)
všechny plakáty
Animovaný / Komedie / Rodinný
Československo, 1979, 8 min

Režie:

Lubomír Beneš

Scénář:

Jiří Kubíček

Kamera:

Jiří Šafář

Hudba:

Petr Skoumal

Obsahy(1)

Pat potřebuju vyčistit koberec v obýváku a poté co ho zklame vysavač, rozhodnou se s Matem koberec vyklepat. Po lapáliích se srolováním koberce a jeho vynesením na dvůr je konečně hotovo a čistý koberec je opět na svém místě. Jenže ouha na poslední chvíli se na něj vylije kyblík barvy. Po několika pokusech o čistění či zakrytí skvrny, přicházejí Pat s Matem se vskutku neobvyklým interiérovým doplňkem. (J.Connor)

(více)

Recenze (32)

genetique 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z mála častí mojich obľúbených rozprávočiek, ktorej dávam len za štyri hviezdičky. Ani neviem prečo, jednoducho ma finálny výsledok s pneumatikovým črepníkom akosi nedostal. 80%. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

DVD/// Obsazení 10/10 Děj 9/10 Hudba 10/10 Efekty 8/10/// +pobaví, je to úsměvné, hudba -není to tolik akční/// Ty jo sousede ty jsi jestě blbější než já. A přitom divák ví, že na tom sou oba stejně. Tohle je část, který vyloženě pohladí, a to i přesto, že toho nezramují tolik. Víte jak se to říká, proč to dělat jednoduše když to de složitě./// Celkem 93%/// ()

Turiec 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pat upratuje byt. Utiera prach a vysáva. Stane sa však nehoda a koberec treba vyprášiť. Najskôr ho musia vybrať spod nábytku a vyniesť von. Prečo to neurobiť cez balkón, však? A ako by ste vyčistili farebný fľak? Radšej nechcite vedieť. Seriál si zaslúži 5* za nápaditosť. ()

IllIlIlIIl 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento seriál hodnotím jako celek a ne pouze jeho jednotlivé díly. Pat a Mat jsou opravdu dva výtčníci, kteří dokáží pobavit a jejich nešikovnost mi dělá škodolibou radost. Pat a Mat jsou ,,živou,, ukázkou toho, že humor jde i bezeslov. ()

stration 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pat a Mat jsou pro mě nádhernou ukázkou Čechů. Všechno by chtěli, většinou co nejlevněji, mají pocit, že to ovšem zmáknou sami a i když se to nepovede, chyba není v nich a výsledek je dobrý i tak. Je neuvěřitelný, jaké titěrnosti dovedou výtvarníci vymyslet, jaké detaily promakat. Pro mě naprostý skvost a záležitost, kterou si nenechám ujít. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dva námi oblíbení chlapíci si svým způsobem poradí s čištěním koberce, stejně jako i s problémem jak se dostat z bytu a zpět do bytu, když dveře neslouží k otvírání. Jenže opět je tu jedno velké ALE, které jejich snažení zcela pokazí. Tentokrát mi ten konec přišel docela suchý, proto 80%. Hudba: Petr Skoumal ()

wosho 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jednoduchá animace spojená s propracovanou a dokonalou výpravou. Plus geniální a jednoduchý nápad na děj provedený groteskou. A výsledek? Jedna z nejvtipnějších loutkových serií natočená nejen u nás. Každý díl si zaslouží plný počet, protože dokáže rozesmát i po stém vzhlédnutím ()

Reklama

Reklama