Reklama

Reklama

Pat a Mat - Série 1 (1979) (série)


Koberec (S01E03)

(epizoda)
všechny plakáty
Animovaný / Komedie / Rodinný
Československo, 1979, 8 min

Režie:

Lubomír Beneš

Scénář:

Jiří Kubíček

Kamera:

Jiří Šafář

Hudba:

Petr Skoumal

Obsahy(1)

Pat potřebuju vyčistit koberec v obýváku a poté co ho zklame vysavač, rozhodnou se s Matem koberec vyklepat. Po lapáliích se srolováním koberce a jeho vynesením na dvůr je konečně hotovo a čistý koberec je opět na svém místě. Jenže ouha na poslední chvíli se na něj vylije kyblík barvy. Po několika pokusech o čistění či zakrytí skvrny, přicházejí Pat s Matem se vskutku neobvyklým interiérovým doplňkem. (J.Connor)

(více)

Recenze (32)

Elgin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Niektore z dielov su slabsie, ale tento s farbou na koberci k nim urcite nepatri. P&T to opat zvladnu na 100%. Serial je predovsetkym nostalgicka spomienka na nase stare oblubene vecernicky. ()

punk_zero 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Teraz neviem kto je večší majster, či Kutyl s.r.o. alebo Pat a Mat :P V detskom veku som tento animovaný seriál s radosťou pozeral. Tešil som sa čo len vymyslia v nasledujúcej časti . A za každým ma nadmieru potešili. Lenže počase to už bolo streotypné . Lebo stále niećo pokašlali, autori tam mohli dať aj niečo iné . Tak preto 85 % ()

BlackMount 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pat a Mat chtějí vyčistit koberec a protože si tihle dva s vysavačem zrovna moc nerozumí musí ho vyklepat postaru. Po řadě peripetií se jim ho podaří vrátit na místo, ale v tom se stane další malér. V epizodě není moc vtipných momentů, ale závěrečné vyřešení problému je prostě kouzelné. ()

hlína 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z mých nejoblíbenějších "večerníčkových" seriálů, jednoduché, vtipné, poučné nejen pro děti. Jen nechápu proč na ČSFD hodnotíme každý díl zvlášť když je to evidentně seriál....????? ()

Godhaj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na tomto díle mě nejvíce pobavily logistické problémy s kobercem a trable s vysavačem, na druhou stranu mi ale závěrečná pointa nepřišla tak hezká a ,,patamatovská" jako v jiných epizodách. Jako obvykle je ale animace dokonalá do posledního detailu. A plechovka barvy v komodě byla prostě dokonalá! ()

Reklama

Reklama