Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dej filmu sa odohráva na malej farme v Georgii v roku 1940. Hlavnou hrdinkou je Elly Dinsmor (Deborah Raffin), ktorá si podá inzerát do miestnych novín, že hľadá manžela. Keďže je vo vysokom štádiu tehotenstva, potrebuje niekoho, kto sa postará o chod farmy i o jej deti. Na inzerát sa prihlási Will Parker (Christopher Reeve), bývalý trestanec, ktorý údajne v texaskom nevestinci zabil ženu. Obaja sú osamelí a obaja sa nechtiac ocitli na okraji ľudskej spoločnosti. Nájdu cestu k spoločnému šťastiu a získajú uznanie a úctu konzervatívnych obyvateľov amerického mestečka? (fiorela)

(více)

Recenze (6)

emma53 

všechny recenze uživatele

Nin, taky musím někdy zažít nějakou romantiku a lásečkování, tak jsem si po čase včera jednu dala, alespoň na plátně :-) Taková jednohubka, která nakonec pohladí duši..............asi jsem to potřebovala........ ()

Ephemeris 

všechny recenze uživatele

Na televízne pomery viac než dobre. Ústrednej dvojici by nemohol držať palce len ten najväčší cynik. A keďže platí heslo "keď z oka Ephemeris vypadne slzička, hodnotenie nesmie byť nižšie než päťhviezdička", tak tu to máte. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Příběh dvou lidí, kteří k sobě obtížně hledali cestu, kterou jim zkřižilo pár lidí. On byl propuštěný trestanec. Chtěl konečně najít klid a opravdový domov. Ona byla podivínka žijící osaměle na farmě se svými malými dětmi. Za ten americký happy end jsem byla také ráda. Pořád jsem si říkala, přece ho znovu neodsoudí. ()

bila.tecka 

všechny recenze uživatele

Tak takhle ne, od fatálního hodnocení tohoto televizního filmečku, "který nikoho nenechá chladným" (jak se píše na pošetce) ho zachraňuje obstojný výkon Christophera Reeva. Ona už je mizerná "slavná" předloha, její adaptace je červenou knihovnou se všemi nešvary, které mají tak rády naše milé ženy v domácnosti (nad 50 let, ať neurazím mladší ročníky). Bezduché, předvídatelné od prvního momentu, jednoduché a ploché postavy. Tfuj... ()

parabellum 

všechny recenze uživatele

Kdyby to nebyla televizni tvorba byly by to pevné 3 hvězdy ale musím uznat na televizní tvorbu velmi zdařilý snímek. Ch. Reeve podává velmi solidní výkon a spolu se D. Raffin tvoří velmi pěknou dvojci. Čas mi velmi slibně utekl a ke konci jsem držel pěsti ať jim to vyjde a byl jsem rád za krásný americký happy end. ()

Reklama

Reklama