Reklama

Reklama

Witchcraft

Obsahy(1)

Novopečená matka a její dítě se nastěhují do temného starého sídla své tchýně. Brzy začne mít podezření, že ani dům, ani její tchýně nejsou takové, jaké se zdají být. (JasonCZ)

Recenze (2)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Takže jsem si sehnal asi 7 dílů Witchcraft a po tomhle díle mi je už ted jasný že ne. Nebudu koukat na další díly dřív než za měsíc. Protože tohle byl takovej shit, na kterej se fakt nedá koukat. Netrápil mě feeling béčka a amatéřiny ale je to strašně nudná blbost o ničem, nevěděl jsem nic o tom co se tam děje a bylo mi to maximálně volný. Všechno bylo špatně od kamery, po příběh až po herce takže ne na další díly budu koukat za hodně dlouho. ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Na konci 80. rokoch sa roztrhlo vrece s filmami s witch ( Witchboard, Witchtrap, Witch Bitch či Witchery), toto tu je určite najslabší z nich. Väčšia časť hororu sa nesie v duchu mexickej telenovely, nechýba ani rovnako chytľavá hudba. Za pozretie stojí len úvodných 3-4 minút filmu, keď sú rýchlym strihom prepojené 2 na prvý pohľad nesúvisiace deje - upálenie čarodejníckej dvojice a pôrod dieťaťa. Potom už len samá nuda, z ktorej na konci vytrhne trochu gore. Pokus o skríženia Rosemary má dieťatko a Omen dopadol takmer úplnou katastrofou. ()

Reklama

Reklama