Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kreslená pohádka pro nejmenší, která vypráví o Hugovi, roztomilém malém zvířátku, které je jediné svého druhu a žije v džungli společně se svými opičími kamarády. Jenže právě pro jeho jedinečnost ho zatouží vlastnit jako domácího mazlíčka manželka jednoho dánského milionáře, a tak se Hugo jednoho dne ocitne v Kodani. Jenže džungle velkoměsta rozhodně není pro malé zvířátko tak příjemným místem k životu jako džungle opravdová, a tak není divu, že se chce vrátit zpět. Kdo ví, jak by to s ním všechno dopadlo, kdyby se nesetkal s liškou Ritou, která velmi dobře ví, jak to chodí v ulicích města. Spolu s ní prožívá řadu zábavných i napínavých dobrodružství a snaží se vyhnout všem nástrahám, které na něj ve velkoměstě číhají. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

S dánskými kreslenými pohádkami nepřicházíme do styku až tak často, ale to není nejspíše žádná škoda, protože minimálně tato se tváří nejvíce jako kopie té nejprůměrnější americké tvorby. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Sympatický dobrodružný animák s animáciou, za ktorú sa dánski animátori nemusia hanbiť. Má to peknú výpravu, humorom však neoslní. Po príbehovej stránke je to taký slabší odvar disneyoviek. ()

vorry 

všechny recenze uživatele

Pěknej animák pro děti, líbil se mi moc, ale 5 hvězd je jenom proto, že jsem se na to díval jako malej :DDD ()

JesterKruger 

všechny recenze uživatele

Je to fajn, jak nápad i děj, ale mě tento díl nepřirostl až tak k srdci jako dvojka, a je to asi moje chyba, jelikož v dětství jsem prvně viděl dvojku, a jedničku? Na tu jsem přišel až si to pustila mladší ségra. Jelikož dvojka u mě představovala takovou tu nostalgii, tak mi k srdci prostě přirostla. Ale do hodnocení nostalgii nezahrnuji, ale dvojka je lepší. ()

Reklama

Reklama