Reklama

Reklama

Century City

(seriál)
  • Slovensko Právne prípady budúcnosti
USA, 2004, 9x60 min

Hudba:

Danny Lux

Hrají:

Nestor Carbonell, Viola Davis, Robert Merrill, Kristin Lehman, Eric Schaeffer, Harry Lennix, Alan Blumenfeld, Todd Louiso, Robert Guillaume, Jeremy Davidson, Danica McKellar, Shawn Pyfrom (více)
(další profese)

Obsahy(1)

V blízkej budúcnosti právnická firma rieši najrôznejšie prípady, ktoré odrážajú novú hektickú dobu. Záleží však na tom, čo za blízku dobu považujete. A nepochybne záleží aj na tom, čo považujete za prípad. V roku 2030 sú problémy a zločiny celkom iné ako dnes. Nové technológie so sebou priniesli nové techniky zločinu. Kyberzločin, klonovanie, či genetické pokusy sú len špičkou ľadovca. Šestica právnikov má čo robiť, aby dokázali odlišiť to najdôležitejšie. Podstatné od nepodstatného. Problém je, že všetko je v neustálom pohybe? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

honajz 

všechny recenze uživatele

No zas taková sláva to není. V podstatě se to všechno odehrává v jednom kanclu v mrakodrapu s výhledem na město a v soudní síni. Chyběl mi tam docela nějaký vtip nebo nadhled, a ty případy samotné vypadaly, jako když si někdo vezme nejslavnější scifi povídky od Asimova, Bradburyho a dalších, a každou postaví jako možný právnický problém budoucnosti.Při troše zručnosti by to snad i mohlo fungovat, jenže takhle jen máte pořád pocit už známého, protože jste už dávno četli, jen v právnickém a soudnickém hávu. ()

Reklama

Reklama