Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komediální příběh je vyprávěn prostřednictvím série flashbacků. Mladík Winston Connelly si jen stěží vybavuje to, co se stalo předešlé noci, když doprovázel krásnou spolužačku Taru na školní ples. Netuší, že zabloudili do té nejhorší čtvrti. Teď už je zbývá zjistit, co se stalo s jeho peněženkou, klíčky od auta, domluvenou schůzkou a hlavně proč pasák s přezdívkou Tito chce jeho smrt. (Nirtti)

(více)

Recenze (8)

anderson 

všechny recenze uživatele

Lori Loughlin som poprvýkrát zaregistroval v sitkome FULL HOUSE, kde "laškovala" s Johnom Stamosom. Nejaký oslnivý dojem na mňa ale vtedy neurobila. To však neplatí o tejto nie príliš známej teen 80´s komédii. Síce tu opraty drží v rukách mierne dezorientovaný Keanu, ale Lori mu nemenej kvalitne sekunduje, pôsobí rozkošne, drzo i roztomilo, predvádza skvelý herecký výkon a v dabingu televízie Markíza ju do slovenčiny dokonale tlmočí geniálna Ľubica Trégerová. Za 4 posteľné rámy. (14.10.2023) ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Ryvsa moc nemusim a  film o tom, ze si nepamatal noc s holkou, do toho strata penazenky a klucov od  auta je sakra malo na kvalitny film  : 20 % ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Reeves hrá mladého chlapca, ​​ktorý sa zobudí v uličke bez pamäti, bez auta a bez rande. Zvyšok filmu predstavuje sériu nehôd, ktoré sa týkajú kupliarov, obchodníkov a zlodejov automobilov. 6/10 ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Tak tomu se říká kocovina. Naivní kluk z lepší čtvrti zabloudí cestou na ples mezi gangy, požije kdo ví co, prodá svou holku pasákovi a pak už jen žehlí a snaží se vzpomenout, jak se to všechno stalo. Pecka, hlavně díky Reevesovi ()

Heroine 

všechny recenze uživatele

Nebýt toho prosluněného happy endu, mohl tohle být jeden z nejdepresivnějších filmů, jaký jsem kdy viděla. Asi to nebyl úplně záměr, ale u sledování mně místy přepadal za hlavního hrdinu takový pocit zoufalství a beznaděje... V noci, bez paměti, vůbec neví kde je, a nic se mu nedaří. Reeves je tady fakt vynikající, a nakonec se mi celý film spíš docela líbil. ()

stuj 

všechny recenze uživatele

Středoškolský loser, mladý Keanu Reeves, doprovází na maturák nejchtěnější holku ze střední. Ona s ním jde ovšem jen proto, že s kámoškou prohrala sázku. Na maturák ovšem jaksi nedorazí. Místo toho zabloudí do drsný čtvrti, kde se to trochu zvrtne. Keanu se probudí uprostřed noci na chodníku a vůůůbec neví co se stalo. Postupně si vzpomíná a co jde a ví, že děvčicu musí co nejrychleji najít, jinak bude ve veeelkym maléru. Její táta je totiž polda a hodně drsně mu kladl na srdce, aby jí vrátil včas a v pořádku... Je to taková starší obyč. komedie pro mladé. Road trip po drsné čtvrti nočního New Yorku. Tenkrát to možná mohli diváci sežrat. ()

Reklama

Reklama