Reklama

Reklama

Jack Armstrong je dlouholetý zaměstnanec a viceprezident společnosti na výrobu léků Progeie - až do doby, kdy odhalí nekalé praktiky uvnitř společnosti a je propuštěn. Jeho novou pracovní náplní se stane oplodňování bohatých lesbiček. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (12)

Cruise 

všechny recenze uživatele

Film založený na skvělém nápadu, jeden muž, co "zachraňuje" lesbičky rozséváním své živé vody do jejich lúna! Přichází do styku se svojí bývalou přítelkyní, která zjistila, že je také lesbička a vlastně ona je strůjcem tohoto zvláštního nápadu! Dochází k rozporuplným situacím sexuální orientace až k trojitému vyvrcholení! ()

stephano 

všechny recenze uživatele

Proste kdo ma rad filmy Spike Leeho, tak musi uznat ze maji hodně společného. At už de o New York nebo o rasový podtext nebo o brilantně vykreslené postavy. S Jackem Armstrongem se prostě vezete celý film. A řeknu vám, že je to velmi zábavná jízda. Stopáž je sice obrovská, ale díky neuvěřitelně zajímavému příběhu, který je vkusně propojen osobitou režií, nenudí ani na vteřinu. Jesli chcete videt spermie, porody, lezby, mafiany, watergate, gigola, sebevrazdu, ejakulaci za 30sec, lek na AIDS... tak to a jeste mnohem víc vám She hate me vřele nabídne. ()

Reklama

jafuska 

všechny recenze uživatele

opět francouzský žánr, bohužel nejsem fanouškem těchto filmů, je to jakýsi kriminální film se zápetkou s akciemi společností, ale herci jsou dost nepřesvědčivý, hudba také nic moc, ale pozor s komedií to nemá nic společného, to by mohlo hodně uživatelů zmást, pokud očekávají nějakou tu legraci, toto je docela vážné téma, ale ničím mě tímto film neoslnil bohužel, ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Spikea Lee ne vždy můžu, ale tady se odvázal vskutku výtečně. Anthony Mackie jednak v dramatické roli víceprezidenta jedné farmaceutické společnosti, která ho vyhodí a žaluje (škoda nevyužitého Harrelsona), ale hlavně pak v roli inseminátora lesbiček/lesbických párů, které z různých důvodů nemohou mít děti. Tato část je nesmírně vtipná a zábavná a některé jeho "klientky" jsou skutečně sexy (hlavně Kerry Washington). Lee se jako již tradičně nebojí sexuálních scén a tak si na své přijdou i takový chlíváci, jako jsem já. ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Pribeh cernoskeho vzdelanca bojujuceho za spravodlivost a etiku rozosievanim svojho semena je v skutku zaujimavy.Stabilnemu timu Spikea Lee-ho v podstate po formalnej stranke nemam co vytknut.Film napriek svojej znacnej dlzke je neustale putavy,dialogy su napisane inteligentne,hudba je prijemna.Akoby mu vsak chybal ten vnutorny naboj tak hmatatelny napr.v 25.hodine a rovnako aj vodcovska osobnost ako bol Edward Norton,tym vsak nechcem povedat,ze hlavny hrdina nie je dobry,prave naopak,je velmi sympaticky a hra mu to velmi dobre,rovnako aj ostatnym hercom.Velmi dobre na mna posobil aj Joe Turturo ako "rodinny priatel:)". ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • Raperka Lil' Kim odmietla úlohu Evelyn, režisérovi Spike Leemu ako dôvod uviedla obavy z toho, že by to mohlo zruinovať jej imidž. (beso74)

Reklama

Reklama