Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Washington Sentinels patří k nejsilnějším týmům profesionálního amerického fotbalu a podle všeho jsou na nejlepší cestě k vysněnému poháru. Jenže jednání o nových smlouvách a platech nedopadne podle představ fotbalistů a tým vstoupí čtyři zápasy před koncem sezóny do stávky. Majitel týmu Edward O'Neil je však odhodlán dohrát zápasy podle plánu a pověří bývalého trenéra Jimmyho McGintyho, aby sestavil tým stávkokazů, kteří by hráče donutili stávku ukončit dřív, než bude pozdě. Jimmy nabídne místo v čele náhradního týmu Shanemu Falcovi, který kdysi býval považován za velmi slibný talent. Po jedné katastrofální porážce však zcela ztratil sebevědomí. Tým je sestaven ze ztracených existencí. Dokáže McGinty takovou partu změnit v tým schopný vyhrát? Při pohledu na první katastrofální tréninky se to zdá naprosto nemožné. I když možná pomohou roztleskávačky v čele se sympatickou Annabelle Farrellovou, které musí řešit podobný problém jako hráči. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (176)

genetique 

všechny recenze uživatele

Naozaj som už myslel, že filmy podobného žánru, s podobnou tematikou a pointou sú dávno staro obohrané, no tentp film ukázal, že to tak nie je. Veľmi vtipné, milé, svižné, nenáročné, dokonalé na zlepšenie nálady, športové zábery navyše zručne natočené, čo prispieva k zážitku a pôžitku. 80%. ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Neviem, či by som to nemal jednoducho nazvať guilty preasure, dať do komentu milión bodiek, smajlíka a nechať tam spokojných plných 5. "Asi bych měl říct něco duchaplnýho... ale to není náš styl!" Táto veta myslím dáva najavo všetko, o čo filmu ide.. Ja len dodám, že obsadenie bolo megachrumkavé! Ani večne mdlý Keanu a večne afektovaný Jones mi tu kupodivu vôbec neprekážali. Ale tri víťazné stupienky patria samozrejme trojici: utrhnutý Favreau, neustále húliaci Ifans a netradične taťkovský Hackman. Nie, toto nie je asi umenie, ale je to rozhodne zábava. A hlavne so srdcom(!). ()

Reklama

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Film sice asi nepatří k tomu nejlepšímu, co se amerického fotbalu týče, přesto se nemá vůbec za co stydět. Zábava, napětí, trochu té lásky a spoustu bolestivých záběrů + dobré herecké obsazení. PS: mám podobný názor jako Rockerman - už jsem se chystal na odpad - příp. jednu hvězdičku za Cheerleader Tryouts, ale film dostal potom potřebné grády. ()

Ilicka 

všechny recenze uživatele

Hodnotíce rozumem bych nešla nad 4, tento film "pouze" naplňuje škatulku sportovního filmu, ale vzhledem k tomu, že tady se hraje srdcem, i já se podřídím. Super sportovní komedie, správně nervácký střih a soundtrack. Velmi neotřelé vtipy, taneční čísla a naplněná klišé. Navíc jsem se už dlouho u komedie upřímně nezasmála. Na první zhlédnutí za plný počet bodů. ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Na sportovní filmy moc nejsem, ale občas se najde jeden, ze kterého mám pocit, že by se mi mohl líbit. Zde byl ten pocit Keanu Reeves a komediální námět. Vše vyšlo vlastně lépe než jsem si myslel a Náhradníci jsou skutečně příjemnou komedií, se skvělými postavami, hudbou a hlavně perfektní hrou v závěru! Bavil jsem se! ()

Galerie (47)

Zajímavosti (15)

  • Japonské jméno Fumiko je ve skutečnosti jménem ženským. (Matty)
  • Nějakou dobu se uvažovalo o pokračování. K jeho realizaci však nikdy nedošlo. (Hal_Moore)
  • Fumikeho válečný pokřik „Nan desu ka!" lze přeložit jako prosté „Co je to?“ (Matty)

Reklama

Reklama