Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Washington Sentinels patří k nejsilnějším týmům profesionálního amerického fotbalu a podle všeho jsou na nejlepší cestě k vysněnému poháru. Jenže jednání o nových smlouvách a platech nedopadne podle představ fotbalistů a tým vstoupí čtyři zápasy před koncem sezóny do stávky. Majitel týmu Edward O'Neil je však odhodlán dohrát zápasy podle plánu a pověří bývalého trenéra Jimmyho McGintyho, aby sestavil tým stávkokazů, kteří by hráče donutili stávku ukončit dřív, než bude pozdě. Jimmy nabídne místo v čele náhradního týmu Shanemu Falcovi, který kdysi býval považován za velmi slibný talent. Po jedné katastrofální porážce však zcela ztratil sebevědomí. Tým je sestaven ze ztracených existencí. Dokáže McGinty takovou partu změnit v tým schopný vyhrát? Při pohledu na první katastrofální tréninky se to zdá naprosto nemožné. I když možná pomohou roztleskávačky v čele se sympatickou Annabelle Farrellovou, které musí řešit podobný problém jako hráči. (TV Nova)

(více)

Recenze (176)

golfista 

všechny recenze uživatele

Náhradníci stávkujících hvězd prvního mužstva amerického fotbalu na cestě za možným postupem do play-off. Vtipný dobře obsazený film pro pobavení velmi dobře funguje na diváka. Mohu doporučit i těm co o americkém fotbalu neví vůbec nic :) - Po opakovaném shlédnutí dokonce musím hvězdičku přidat (tak 90%) a zařadit "Náhradníky" mezi své nejoblíbenější sportovní komedie :) ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Slušná sportovní komedie s několika špičkovými scénkami, alespoň co do pobavení diváka. Sice jim většinou vévodí Brooke Langtonová a její svěřenkyně, ale takový už je život;) Originalitu nečekejte, přesto tu alespoň nějaký závan svěžesti je. Ultrasympoš a polyglot Gene Hackman a jeho partička skutečných "individualit" si ode mě vyslouží 70%. ()

Matty 

všechny recenze uživatele

„Jdeme do toho!“ Lehká sportovní strava, po víkendu stráveném ve společnosti asijských filmů zcela ideální. Příběh čitelný jako text na reklamním billboardu rozumně dávkuje scény dravé (zápasy), hravé (muzikální výstup!) a dojemné (romantika musí být). Film neztrácí dech a předkládá očekávanou porci decentní zábavy pro všechny, kteří rádi dobré konce. U herců vám nemusí být líto, jak ploché charaktery hrají (včetně „light verze“ Genea Hackmana). Dobrá, nekomplikovaná zábava, o ní zde běží a pro toho, komu by to náhodou nebylo jasné, tvůrci do scénáře zakomponovali výmluvnou hlášku „Rád bych vám řekl něco duchaplného, ale to není náš styl“. 75% ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Snímek, který nepokrytě čerpá z mnoha předchozích filmů na téma sportovních outsiderů a jeich zázračného zmrtvýchvstání. Diváka, znalého situace, již Náhradníci nemohou ničím novým překvapit, ale pokud si odmyslíte spoustu snad povinně používaných klišé, nezbytný rádobymentorský prvek a poměrně jednodušší scénář, zbyde docela koukatelná podívaná s pár humornými prvky a příjemným pohledem na ne zrovna běžné taneční kreace roztleskávaček. Ale morální poselství od tohoto filmu nečekejte. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Slušná zábava, která je však od začátku lehce prhlédnutelná a do předu až moc jednoduchá. Což je velká škoda. Nějaké to překvápko navíc by neuškodilo. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack John Debney: 1. The Replacements Remix (with dialogue) - John Debney [5:48] ,2. I Don't Want to Be Your Girlfriend - Kelli Owens [3:29] ,3. Second Chance - Bret Domrose [4:10] ,4. Bust a Move - Young MC [4:25] ,5. I Will Survive - Gloria Gaynor [7:54] ,6. The Dallas Game - John Debney [2:00] ,7. Falco - John Debney [2:50] ,8. Strikebreakers/Let's Play Football - John Debney/Font 48 [6:12] ,9. Wild Yam/The Look In Your Eyes - John Debney/Font 48 [4:19] ,10. R.O.W.D.I.E./Sample Play - John Debney/Font 48 [1:38] ,11. Chics Dig Scars - John Debney [2:11] ,12. Falco Drops the Ball/Training Camp - Font 48/John Debney [1:35] ,13. Football Replacement Style - John Debney [3:50] ,14. Rock and Roll Part 2 - Gary Glitter [3:00] ,15. Falco Changes the Play - John Debney [2:30] ,16. Martel Crossed - John Debney [4:02], ()

tron 

všechny recenze uživatele

Nemôžem si nespomenúť na PRVÚ LIGU so Sheenom, Berengerom a Wesleym Snipesom. Ako vtedy, aj teraz je to strašná nuda. ()

movie 

všechny recenze uživatele

Výborná podívaná, která mě i po několika opakováních maximalně pobavila! Takhle by měla vypadat správná sportovní komedie! A Gloria Gaynor rulez! ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Ve sportu platí pravidlo: V ničem nevynikej, když nesnášíš gratulace." Jsem vděčný za každý sportovní snímek, který v sobě najde sílu kombinovat hru se srandou. A Náhradníci takoví jsou, protože trenér McGinty při rychlosestavování týmu projevil tak skvělý smysl pro humor, že jsem ochoten snímku leccos odpustit. Mé bránici totiž hrozně nakládal policejní buldok s alergií na červenou barvu Bateman, ale skvělí byli i prohuleně vychrtlý čutálista Gruff, pohublý sumista Fumiko, dva nepřevratitelní bratři Jacksonové či v sebe sama nevěřící quarterback Falco. Tahle parta určitě stojí za zhlédnutí a roztleskávačky ze sptriptýzového klubu jim rozhodně hru nekazí. Kdo však nemá rád prostou sportovní zábavu, tak ať si raději dál ukájí své intelektuální libido při náročnější filmové potravě a neplete se mezi nás, kteří si pro trochu smíchu nechají s radostí ukopnout hlavu od negramotného černého zadáka. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Je to plný klišé a po celou dobu to jede jak podle notiček, ale na to já, s dovolením, z vysoka seru, když mě to dokáže tak neskutečně bavit jako Replacements. První půle je spíš komedie - zábavný sestavování mužstva náhradníků a spousta povedenejch fórů, v druhý je zase spousta skvělých zápasů a i přes fakt, že asi málokdo bude váhat nad tim, jak to dopadne, tak to rozhodně je i hodně napínavý a řek bych dokonce až strhující. Skvělý ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Naozaj som už myslel, že filmy podobného žánru, s podobnou tematikou a pointou sú dávno staro obohrané, no tentp film ukázal, že to tak nie je. Veľmi vtipné, milé, svižné, nenáročné, dokonalé na zlepšenie nálady, športové zábery navyše zručne natočené, čo prispieva k zážitku a pôžitku. 80%. ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Nevím, nevím, moc vtipný mi to nepřišlo. A originální už vůbec ne: vždyť kolik filmů o americkém fotbalu jsem už viděla? Tenhle film navíc kromě Keanu Reevese a Gena Hackmana nenabízí nic, čím by byl nějak zapamatovatelný. Od začátku víte, o co tam jde, kdo je dobrý a kdo zlý, jak to celé skončí. A i když miluju americký fotbal... tak musím říct, že ještě ani jeden zápas nevypadal tak "stylově" a "promakaně" jako ten poslední v Náhradnících. A to ani ve finále Super Bowlu. Což ve filmu sice působí hezky, ale u mě to sráží hodnocení o něco dolu a staví to Náhradníky do řady dalších filmů o footballu. ()

Trellíno 

všechny recenze uživatele

Sice je to o sportu, který zrovna dvakrát nemusim, ale tady jsem to v klidu překousnul a dobře se bavil. Herecké obsazení je skvělé a je vidět, že se při natáčení všichni moc dobře bavili. Pohodová oddechovka, kterou mile rád zkouknu někdy ještě jednou. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Náhradníky můžu bez problému rozdělit na dvě poloviny. První je nadějná, svěží a vtipná a skvělý Gene Hackman v ní dává dohromady tým podivných existencí, mezi nimiž normálního člověka nenajdete. Druhá je zoufale obyčejná, nudná, prázdná, nezajímavá, předvídatelná a já nevím, jaká ještě. A navíc v ní je málo Gena Hackmana. Škoda. Pokud měli být Náhradníci jakousi komediální odpovědí na o rok mladší Vítěze a poražené, tak u mě tedy rozhodně nezvítězili. ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Velice dobrý film o americkém fotbalu, který má srdce jak by řekl Gene Hackman v tomto filmu. Keanu Reeves hraje jak na poli tak na plátně přesvědčivě. Film je o tom, že když člověk dostane v životě druhou velkou šanci, musí se jí uchopit naplno, aby se mu konečně splnil dávný sen, jinak bude litovat do konce života, že nevyužil příležitost, i když je to v tomto filmu jen na krátkou dobu. Zajímavej nápad, zajímavej film. Jeden z nejlepších o americkým fotbalu. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Když je něco přímočaré, dynamické, nápadité a ještě ke všemu zábavné, je radost se dívat; ať už jde o sport nebo o film. Povolání takových náhradníků radím i pánům Hadamczikovi a Bílkovi. (Filmfest Hurghada 2012, 15/67) ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Americkému futbalu vôbec nerozumiem, je pre mňa španielskou dedinou a to aj napriek tomu, že s touto tématikou mám už niečo napozerané. Naviac ako správneho Európana ma to ani nebaví, priznávam. Ani dejová linka tu nie je extra pútavá, osudy všetkých zúčastnených ma výraznejšie nezaujali, no nemôžem ani tvrdiť, že by som sa nudil. Vlastne to bol celkom príjemne strávený filmový čas. Z veľkej časti to má na svedomí úžasná atmosféra a slušné herecké výkony. Športové scénky zo zápasu boli tiež celkom napínavé a divácky atraktívne. Na slabší nadpriemer to preto stačí. 70/100 ()

Reklama

Reklama