Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Washington Sentinels patří k nejsilnějším týmům profesionálního amerického fotbalu a podle všeho jsou na nejlepší cestě k vysněnému poháru. Jenže jednání o nových smlouvách a platech nedopadne podle představ fotbalistů a tým vstoupí čtyři zápasy před koncem sezóny do stávky. Majitel týmu Edward O'Neil je však odhodlán dohrát zápasy podle plánu a pověří bývalého trenéra Jimmyho McGintyho, aby sestavil tým stávkokazů, kteří by hráče donutili stávku ukončit dřív, než bude pozdě. Jimmy nabídne místo v čele náhradního týmu Shanemu Falcovi, který kdysi býval považován za velmi slibný talent. Po jedné katastrofální porážce však zcela ztratil sebevědomí. Tým je sestaven ze ztracených existencí. Dokáže McGinty takovou partu změnit v tým schopný vyhrát? Při pohledu na první katastrofální tréninky se to zdá naprosto nemožné. I když možná pomohou roztleskávačky v čele se sympatickou Annabelle Farrellovou, které musí řešit podobný problém jako hráči. (TV Nova)

(více)

Recenze (176)

kingik 

všechny recenze uživatele

NFL u nás není vůbec populární, a tento film, i kdyby se nakrásně přetrhnul, tak je to pořád film o americkém fotbalu. Silně pochybuji, že mezi diváky je nějaký, který by dovedl jmenovat dva hráče tohoto sportu. Film naplnuje typické schéma sportovních filmů, jak ho každý dobře zná, kdo viděl nějaký film ze sportovního prostředí. Plusem mohlo být herecké obsazení, ale to hraje tak uboze, až se divím, že je na place někdo na to neupozornil. Zvláštní kapitolou je pak příšerné herectví Gena Hackmana, který v poslední době hraje vše s rutinou. I méně zkušený divák hodně dopředu s určitostí ví, jak film skončí. Dobrý výběr hudby to nespasí, protože když si uvědomím, jak nepravděpodobnou cestou se film ubírá a jak snadno outsideři zvítězí, je to děs. Ve sportu to takhle opravdu nefunguje, ale ono to nefunguje ani v tomto filmu. Proč taková kravina o ničem je v červených číslech, zůstává záhadou. Mé hodnocení: 20% ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Tak trochu jiný sportovní film, základní premisa, že podceňovaný vyhraje, je zde zachována, ale boj probíhá mezi opravdovými sportovci a přeplácenými hvězdami. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

"Jsem hrana!" ..Výborná komedie o americkém fotbalu. U ničeho ze sportovního prostředí se tak nezasměji, jako u téhle slátaniny. Parádní nápad s náhradníky, kteří mají zastoupit profesionály. A že to jsou náhradníci jak se patří. Vydařený snímek se skvělými herci, hudbou a hlavně promyšleným příběhem, který vás dostane na lopatky. Možná nemá na 5*, ale já mu přidám už jen proto, že se na něj dá podívat dvakrát po sobě a vadit vám to nebude. 90% ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Jistě, je to stále stejná písnička, ale tentokrát skvěle podaná. Zábavná i napínavá, dobře obsazená. Vtipná nejen v tradiční první části formování nesourodého týmu svérázných outsiderů, ale i v části druhé, neméně tradiční, která je i přes jasný a přímočarý tah k předem danému závěru, nečekaně napínavá. Rozesmály roztleskávačky naverbované ze striptýzového baru i terminátor vysazený na červenou barvu, Gene Hackman má stále své kouzlo a dokonce jsem i pochopil o co vlastně na hřišti při tom americkém fotbale jde. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Čakal som neoriginálnu nudu. Príbeh samozreme neprekvapí, ale samotná hra má naozaj gule. Skvelý športový zážitok, slušne vygradované emócie. Film stojaci len a len na zápase - a tak to pri športovom filme má byť... ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Slušná,lehounce nadprůměrná sportovní komedie,která sází na sympaťactví Keanu Reevse.Americkej fotbal mě i celkem baví,takže jako mile strávené nedělní odpoledne.Jen je trochu úsměvné sledovat třicetileté roztleskávačky,ale spád je dobrej a Rhys Ifans perlí jako vždycky.Taková šedivá myška tenhle filmek,možná až zbytečně zapomenutá. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Standardní sportovní snímek o skupince outsiderů, kterým nikdo nevěří a nakonec všem vytřou zrak. Pohodové, nenáročné, slušně zahrané. ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Tentokrát budu přísný. Filmů o loserech, co dostanou šanci, nejdřív jim to nejde a nakonec "zaberou jako tým a dovedou to do vítězného konce" je zbytečně moc. Ano, Reeves, Hackman i Jones hrajou dobře. Ale co je to platný, když ten film je PLNÝ klišé.... Není tam v podstatě nic, co by mě nějak výrazněji překvapilo nebo pobavilo. 45 % ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

No dobrá, pohádku o Popelce taky můžeme vidět stokrát, takže proč ne stále dokola opakovaný střet outsiderů a favoritů při sportovním utkání? Tahle verze plyne hladce, je svižně natočená a má hvězdné herecké obsazení. Nápadité byly aspoň ty tanečky roztleskávaček. /2. 5. 13./ ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Tento film si zaslouží přívlastek příjemný společník. Excelentní Gene, maxisexy Keanu, krásná Brooke a parta různých (po)řízků všech odrůd a velikostí, co společně jdou za jedním cílem. Vydolovat ze sebe vše, vyhrát životní zápas, získat druhou a další šanci. Perfektní režie, dobře vybraná hudba, výborná kamera a téma sportu čistě o sportu, jenž nikdy neomrzí. V tom řada vtipných, silných a chytlavých scén, kdy jednou stříká pot až skrz kameru, testosteron je cítit až ve Slezsku a jindy stupňující jiskření leze zásuvkou v mém obýváku, shrnuto opět je můj prožitek silný a opravdový, jak to mám ráda a jak si představuji čistou zábavu. ()

Ilicka 

všechny recenze uživatele

Hodnotíce rozumem bych nešla nad 4, tento film "pouze" naplňuje škatulku sportovního filmu, ale vzhledem k tomu, že tady se hraje srdcem, i já se podřídím. Super sportovní komedie, správně nervácký střih a soundtrack. Velmi neotřelé vtipy, taneční čísla a naplněná klišé. Navíc jsem se už dlouho u komedie upřímně nezasmála. Na první zhlédnutí za plný počet bodů. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Náhradníci na tenhle film se už hledají, i když to nebylo úplně špatně přesto to je dost normální. Tenhle sportovní okamžik se moc nepředvedl. ()

Gary 

všechny recenze uživatele

Řekl bych, poměrně slušných 70%. Keanu Reeves je dostatečně přesvědčivý a sympatický, což platí i o většině dalších herců. Začátek nic moc, druhá polovina se však nese v o moc lepším švihu. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Dalo by sa povedať nenáročná pohodovka. No na to tomu niečo chýbalo. Takýchto pokusov v Amerike za rok vypotia strašne veľa. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Vždyť vypadám, jako bych vyhonil slona !!" ;) Ačkoli honit bycha většinou nemá příliš smyslu, Náhradníci platí za komedii dosti smysluplnou, která vypráví o druhých šancích, které život sice často příliš nedává, o to je však třeba se spíš zbavit strachu a vytahat je pořádně za pačesy.. Opravdu výtečný biják pana sinusoida Deutche - Ne, tohle vážně není žádná disneyovská žánrovka !! - který potvrzuje, že sport by měl být především o srdci.. Ostatně jako vlastně všecko.. To ví i geniální Olie Stone a jeho Vítězní poražení.. Velmi vhodné se mi jeví převážně obsazení, ačkoli to tak na první pohled nevypadá, Jon Favreau platí za srdcaře mezi režiséry navzdory své další bizarní roli a minimalista Keanu Reeves je zkrátka fenomén.. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Fakt to vyzerá jak remake Prvej ligy. Len namiesto baseballu sa tu hrá americký futbal, ktorý ma baví ešte menej ako ten náš. Je tu tím zložený z bandy rôznych divných postavičiek alebo lúzrov a aj keď je v obsadení kopa hviezd, tak ma ani jeden z nich nebavil a ani raz som sa nezasmial. To kto vyhrá záverečný zápas mi bolo jedno. Takže ani na druhý pokus ma to nechytilo a to vysoké hodnotenie na ČSFD vôbec nechápem. 3/10. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Typická športová komédia s jednoduchým, predvídateľným dejom, jasne rozdelenými kladnými a zápornými postavami a nejakým tým morálnym posolstvom. Aj napriek neskutočne gýčovému záveru som sa väčšinou celkom dobre bavil. Takže keď si chcete pozrieť niečo, pri čom by ste mohli vypnúť mozog a trochu sa zasmiať, je toto ten správny film. ()

fishki 

všechny recenze uživatele

Veľmi pekný film. Hlavne pre tých pár šťastlivcov, ktorí vedia, že fotbal nie je iba bezhlavé vrážanie sa jeden do druhého. I keď si väčšinu robili "prdel" z môjho miláčka ANY GIVEN SUNDAY (rovnaká hudba, niektoré scény) a v úlohách trenérov boli dokonca offensive koordinátory z ANY GIVEN SUNDAY, táto pohodová komédia s perfektnými hercami a s veľa vtipnými scénami sa naozaj oplatí pozrieť. Geniálne charaktery so super hláškami. Prekvapením bola účasť slávneho fotbalového komentátora Johna Maddena. ()

Reklama

Reklama