Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Washington Sentinels patří k nejsilnějším týmům profesionálního amerického fotbalu a podle všeho jsou na nejlepší cestě k vysněnému poháru. Jenže jednání o nových smlouvách a platech nedopadne podle představ fotbalistů a tým vstoupí čtyři zápasy před koncem sezóny do stávky. Majitel týmu Edward O'Neil je však odhodlán dohrát zápasy podle plánu a pověří bývalého trenéra Jimmyho McGintyho, aby sestavil tým stávkokazů, kteří by hráče donutili stávku ukončit dřív, než bude pozdě. Jimmy nabídne místo v čele náhradního týmu Shanemu Falcovi, který kdysi býval považován za velmi slibný talent. Po jedné katastrofální porážce však zcela ztratil sebevědomí. Tým je sestaven ze ztracených existencí. Dokáže McGinty takovou partu změnit v tým schopný vyhrát? Při pohledu na první katastrofální tréninky se to zdá naprosto nemožné. I když možná pomohou roztleskávačky v čele se sympatickou Annabelle Farrellovou, které musí řešit podobný problém jako hráči. (TV Nova)

(více)

Recenze (176)

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Zpovykané hvězdy amerického fotbalu stávkují za vyšší platy a tak se vysloužilý trenér bude muset obejít bez nich. Sestaví nové mužstvo z náhradníků a pokusí se spolu s nimi o nemožné.. Hezky napsané, vtipné, milé, pěkně natočené + sympatický herecký ansámbl s okouzlující roztleskávačkou.. Za mě plná palba, za Genův závěrečný odzbrojující úsměv a za to, že mi připomněl, co je důležité, no a taky za ten taneček za mřížema.. ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Jistě mnohokrát zpracované téma sportovních outsiderů, ale díky několika známým hercům a poměrně sice jednoduchého, ale zato svižného scénáře, film jede na příjemné vlně, po které se rádi svezete a přitom se také zasměje te. JO a abych nezapomenul Jon Favreau je borec!!!!! :) ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Zajímalo by mě, jestli by i ty naše fotbalové primadony nešly někým jiným nahradit. Třeba by ten fotbal byl lepší a koukatelnější. Ale to se asi může stát pouze ve filmu. ()

rt12 

všechny recenze uživatele

Komedie - sportovní. Tak jsem k tomuto filmu přistupovala, bez zbytečného přemítání co je a není možné. Vůbec nevadí, že víme jak to dopadne, o to tady nejde. Vtipné dialogy, svižné tempo a výborní herci, to je oč tu běží. Já jsem se bavila náramně. ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Na sportovní filmy moc nejsem, ale občas se najde jeden, ze kterého mám pocit, že by se mi mohl líbit. Zde byl ten pocit Keanu Reeves a komediální námět. Vše vyšlo vlastně lépe než jsem si myslel a Náhradníci jsou skutečně příjemnou komedií, se skvělými postavami, hudbou a hlavně perfektní hrou v závěru! Bavil jsem se! ()

PogoJoe 

všechny recenze uživatele

Sportovní komedie přecpaná klišé až k prasknutí o po basebalu druhém nejtrapnějším kolektivním sportu. Hloupé, předvídatelné, ale s (kromě B. Langton) bezva partičkou herců, takže se na to dalo koukat, nepřemýšlet a vypnout. ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je opravdu zábava! A to jsem sportovní antitalent a o fotbalu, natož americkém nevím zhola nic! Jedna z nejlepších "sportovních" komedií, co znám a ještě k tomu parádně obsazená! Pobaví a nenudí! ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Film sice asi nepatří k tomu nejlepšímu, co se amerického fotbalu týče, přesto se nemá vůbec za co stydět. Zábava, napětí, trochu té lásky a spoustu bolestivých záběrů + dobré herecké obsazení. PS: mám podobný názor jako Rockerman - už jsem se chystal na odpad - příp. jednu hvězdičku za Cheerleader Tryouts, ale film dostal potom potřebné grády. ()

Bay_watch 

všechny recenze uživatele

Na Náhradnících byste toho mohli najít hrozně moc, čeho se mohli chytnout, abyste je posadili zpátky na lavičku - přímočarej scénář ždímající sportovní klišé až na dřeň, postavy plochý jak japonská plavkyně... ale to, že byste se u nich nebavili a po zhlédnutí neměli chuť také s někým vytřít hřiště, to opravdu ne. Perfektní biják na večer před důležitým zápasem. ()

Lopic 

všechny recenze uživatele

Pro mě vynikající komedie u který se bavim pokaždý když ji vidim a že to bylo dostkrát. Keana v tomhle prostě žeru, romanticka část mě tak nevzala, ale jinak bez chybičky. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Je to o debilním americkém fotbalu, jede to podle stokrát ohrané šablony a vlastně to nenabízí nic, co bych už někde neviděl. Ale. Byla to celkem sranda, nic jiného jsem od tohohle filmu ani nečekal a slušně to uteklo, takže si to ty čtyři hvězdičky ještě zaslouží. 70% ()

Andre3000 

všechny recenze uživatele

Herecký světoběžník Keanu Reeves je samotným zosobněním všestranosti herectví, neznám nic co by neuměl zahrát a quaterbacka zvládl naprosto skvěle. Nechybělo zde napětí, milostný románek, vtip a šarm a také opravdovost amerického fotbalu, který se mi zalíbil více, než kdy jindy. Zkrátka velmi dobře udělaný snímek s vyváženou konstancí hereckosti a neokoukanosti. ()

campix 

všechny recenze uživatele

Kvalitních sportovních komedií zas až tolik není. Sportovních dramat to ano, ale komedie, která funguje a je ze sportovního prostředí, tak ta tu nebyla celkem dlouho, tedy v mých očích. Tady nešlo ani tak o výsledky a hru, jelikož od začátku víte, co se bude dít dál nebo také jak vše skončí. To tady není těžké pochopit, ale opakuji o tohle tu nejde. Tady jde o zábavu a nesmírnou pohodovost během snímku. Až na dva hlavní protagonisty (Reeves a Hackman) jsem zde nespozoroval pro mě nějaké další známé tváře a byl sem příjemně překvapen jejich výkony. Náhradníci sice nejsou tak vtipní a kultovní jako trestná lavice, ale zábava to byla a dokonce sem se nechal unést k nadprůměrnému hodnocení. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Kvůli Keanu Reevesovi jsem byla ochotná neutralizovat mírnou averzi vůči americkému fotbalu, ale moc to nepomohlo. Zkrátka mi nedělá dobře, pokud se cítím trapně za scénáristu, za režiséra ... a v neposlední řadě za všechny, kdo přijali účast v rádoby komediálním projektu, jehož křečovité pokusy o vtipné scénky se opakovaně míjejí účinkem, neboť násilím humor do filmu nenacpete. Prakticky jediný světlý bod představuje Keanu Reeves jako Shane Falco - a sexy roztleskávačky, neboť jejich nečekaně smyslné vystoupení je jedním z mála opravdu zábavných momentů. Milý Keanu, vždycky Tě ráda vidím - za každých okolností, ale ani Tvoje přítomnost mě nepřiměje k tomu, abych zvedla hodnocení. 1* ... víc ani ťuk. Ber to tak, že ji máš jenom pro sebe, což není zase až tak špatný výsledek. P.S.: Silné rozčarování mě navíc přimělo k rozboru podstaty zápletky. ----- !!! MOŽNÝ SPOILER !!! ----- Opravdu nevím, jestli se dá považovat za "druhou šanci": 1) Zaskočit na pár zápasů za stávkující profesionály; 2) Zařídit jim účast v play-off; 3) Nechat se opět vyřadit ze hry, neboť hvězdy klubu jsou díky aktuální situaci přístupnější dohodě a ukončení svého protestu; 4) Pěkně v ústraní čekat na případnou - ovšem zároveň dosti nepravděpodobnou nabídku dalšího angažmá. Nevím, jak vy, ale já tomu říkám být za vola - a pranic pozitivního na tom nevidím. A co se týká slávy - prosím, za jistých specifických podmínek může být věčná. Ale znám ještě jedno úsloví: Všechna sláva polní tráva. Můžete si vybrat. ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Tenhle film už jsem viděl hodněkrát a pořád si v něm nacházím nové vtípky nebo si opakuju ty staré dobře známé: "Vždyť vypadám jako bych vyhonil slona!" Romantická linka je plytká, ale neurazí díky charismatu obou představitelů. Herecky je to našlapané a velice mě těší klasik Rhys "Hrana" Ifans. Americký fotbal je tu velice dynamický a přístupný i pro člověka, který se v tom ani trochu neorientuje (jinak je tento sport v reálu docela dost zdlouhavý). ()

Reklama

Reklama