Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Washington Sentinels patří k nejsilnějším týmům profesionálního amerického fotbalu a podle všeho jsou na nejlepší cestě k vysněnému poháru. Jenže jednání o nových smlouvách a platech nedopadne podle představ fotbalistů a tým vstoupí čtyři zápasy před koncem sezóny do stávky. Majitel týmu Edward O'Neil je však odhodlán dohrát zápasy podle plánu a pověří bývalého trenéra Jimmyho McGintyho, aby sestavil tým stávkokazů, kteří by hráče donutili stávku ukončit dřív, než bude pozdě. Jimmy nabídne místo v čele náhradního týmu Shanemu Falcovi, který kdysi býval považován za velmi slibný talent. Po jedné katastrofální porážce však zcela ztratil sebevědomí. Tým je sestaven ze ztracených existencí. Dokáže McGinty takovou partu změnit v tým schopný vyhrát? Při pohledu na první katastrofální tréninky se to zdá naprosto nemožné. I když možná pomohou roztleskávačky v čele se sympatickou Annabelle Farrellovou, které musí řešit podobný problém jako hráči. (TV Nova)

(více)

Recenze (176)

wendelin9 

všechny recenze uživatele

Možná už okoukané a ohrané téma sporotvních smolařů, kteří jdou za svým snem a dosáhnou svého cíle, ikdyž v případě tohoto snímku je ten cíl jen poloviční... Ikdyž je ve filmu pár hluchých míst, cca je to povedený snímek, který každého pobaví (obvzlášť některé hlášky).... ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Dost vtipná slátanina, kde v každým záběru, kde se objeví Rhys Ifans, se musíte chlámat. Hráči americkýho fotbalu sou většinou debilní hovada nebo idioti, což se zde potvrzuje - na štěstí bráno vtipem. Jak to dopadne, je každýmu jasný hned ze začátku, ale není to obyčejnej sportovní film. Jde tam hlavně o ty vtipné situace. Když ve třech ze tří vět použiju slovo "vtip", tak je jasný, že to bude asi trochu zavánět vtipností. Ale zase né tak, že bych se u toho smíchy až za kozy popadal... ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Neviem, či by som to nemal jednoducho nazvať guilty preasure, dať do komentu milión bodiek, smajlíka a nechať tam spokojných plných 5. "Asi bych měl říct něco duchaplnýho... ale to není náš styl!" Táto veta myslím dáva najavo všetko, o čo filmu ide.. Ja len dodám, že obsadenie bolo megachrumkavé! Ani večne mdlý Keanu a večne afektovaný Jones mi tu kupodivu vôbec neprekážali. Ale tri víťazné stupienky patria samozrejme trojici: utrhnutý Favreau, neustále húliaci Ifans a netradične taťkovský Hackman. Nie, toto nie je asi umenie, ale je to rozhodne zábava. A hlavne so srdcom(!). ()

misulka03 

všechny recenze uživatele

Měla jsem obavu, že to bude jen jeden z filmů, kde si nějaký trenér chce vyhnat ego a zapojí do hry úplné nuly, se kterými nakonec zázračně zvítězí. Jsem ráda, že tomu tak nebylo a já jsem si mohla vychutnat nejen filmový zážitek, ale především sportovní. Vůbec nejde o to, že americký fotbal je pro mě nepochopitelný sport, ale především o snahu si sport užít a dát do toho srdce, bez ohledu na to kolik peněz a jakou slávu mi to přinese. Příjemný film s pěkným poselstvím. ()

Hafran 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemný film pevně držící v rámci žánru. Komedia, Emoce a Fotbal. Na lehký večer určitě neurazí. :) ()

LordSnape 

všechny recenze uživatele

Rozhodně můj nejoblíbenější film o sportu. Opravdu vydařený herecký výběr už jen podtrhuje soubor vypečených gagů, které jim lítají z úst. "Radši si sednu k tomu hluchýmu!" ()

žvanimírek 

všechny recenze uživatele

Velice dobře poskládaná mozaika vykreslující příběh party amatérů tahnoucí skomírající Washington Sentinels do Play-off a to vše pod taktovkou charismatického Gena Hackmana. The Replacements je tak trochu mojí srdcovkou a zároveň nejoblíbenější sportovní komedií. Mužstvo postavené z charatkerů, drsňáků, mafiánů, blbců a jednoho irského individua (Rhys Ifans) vám zaručeně přiroste k srdci a 118 minut vás bude bavit. Vše je podpořeno libovým soundtrackem. ()

plechulka 

všechny recenze uživatele

Koukat se na americký fotbal by mě asi určitě nebavilo, filmy o něm mne však většinou baví. Tady není pochyb o tom, jak boje náhradníků celkověto dopadnou a jestli zadák Keanu uloví krásnou roztleskávačku (a kolikrát jste už Gena Hackmana viděli v roli sportovního kouče?), takže si v klidu můžete užívat vedlejší postavy a těšit se jejich castingem a gagy. Já si to docela užila. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Náhradníci bavili před dvaceti lety a jde jim to pořád. Tenkrát jsem navíc neznal několik herců ve vedlejších rolích a o to víc jsem si nyní film užil. Vtipu je opravdu nemálo a drží si úroveň od začátku do konce. Povedené jsou navíc překvapivě i sportovní scény. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Profesionální hráči amerického fotbalu se rozhodnou stávkovat za zvýšení svých platů, tak je trenér (Gene Hackman) najmout tým náhradníků (Shane Falco (Keanu Reeves) - hráč, který kdysi dávno zkazil Sugar Bowl a od té doby je vyřízenej), hluchého útočníka, kněze, bojovníka sumo, osobní gorily jednoho zpěváka, a v neposlední řadě mého oblíbeného Rhyse Ifanse). I když jsou ze začátku jen k smíchu, později se této bandě začne i dařit - zvlášť když jsou podporováni roztleskávačkami z blízkého erotického klubu... A nechybí spousta humorných okamžiků, velké vítězství i velká láska, skvělé herecké výkony ... ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

:D :D 15 let jsem tomu odolávala :) A to šlo opravdu velice těžce, když v době vydání filmu jsem měla kolem sebe svoji potrhlou kámošku, která Reevese milovala nadevše :D :D Je to slušná zábava s plno vtipnýma scénkama :) Bavila jsem se od začátku, ale nelze čekat nic extra překvapujícího...Je to právě až moc snadno prokouknutelné, což mi trochu vadí, jelikož pár překvápek by tomu neškodilo....Ohromně jsem se těšila hlavně na Favreau a Ifanse, kteří mě nezklamali a užívala jsem si je naplno :) Vynikající různorodost postav, kdy ani spolu nedokázali vydržet u jídla :D Taneček ve vězení, červená barva a zvracení vajec :) To jsou nejlepší scény, které si pamatuji :) Je to svižné, snaží se to o nějaký doják, ale není to extrasuperúžasně americké, ale tak přeci jen - jde o americký fotbal - to je samoosobě propagující ameriku až až :) Ráda si to pustím za pár let znovu :) ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Dle šablony nalinkovaná sportovní komedie sestavuje fotbalový mančaft z nepravděpodobných lůzrů, existencí jak z 'Policejní akademie' (náhradníků, protože profesionální primadony stávkují pro přidání dalších miliónů ke svým miliónovým platům), kteří tak dostávají jedinečnou šanci si zahrát několik zápasů nejvyšší ligy. Avšak trapnými, prvoplánovými vtípky (včetně zvracení na trávníku), instantní romancí, ani řemeslně slušně nasnímanými výkony (s přečastým prostříháváním na vilné kreace roztleskávaček) si mě nezískala, přestože stmeleným týmovým spiritem s vylepšením dojmu mocně zafinišovala. ()

Meijin 

všechny recenze uživatele

Předvídatelný film z prostředí amerického fotbalu. Copak opravdu nejde vymyslet něco nového a aspoň trochu originálního? Outsideři prohrávají, tak dostanou nůž na krk a druhou šanci. Najednou vyhrávají nad jasně lepšími týmy, dotáhnou to do play-off a jsou odměněni vlasteneckými projevy trenéra a médií. Jako komedie to navíc vůbec nebylo vtipné. Jediné, co stálo zato, byly vnadné roztleskávačky. ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Moc fajn sportovní komedie. Tým náhradníků v čele s Reevesem nemá chybu, jeden kokot vedle druhýho, ale jako tým jsou špička. ()

Ompus 

všechny recenze uživatele

Představování postav na začátku filmu je úplně stejné jako v Aramgeddonu. Nedopadalo to absolutním happy-endem, přestože váleli jako profíci. Celou dobu o nich říkají, že to jsou třetiligoví amatérští hráči, vypadají však (při tom představování), jako by si je trenér den před tím vyhlídl na ulici. Jinak celkem slušný. ()

Wbcko 

všechny recenze uživatele

Jako dítě jsem měl tenhle film fakt rád. Na chatě jsme na to koukali pořád dokola a věřím, že by se mi líbil i dneska. ()

Ironfood 

všechny recenze uživatele

Celkem ohraný příběh o outsiderech, kterým se podařilo zazářit. Je ale dobře natočený, svižný a občas i celkem vtipný. Navíc trénuje Gene Hackman a roztleskávačky taky mají něco do sebe:-) ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Určitě to lepší z podobných filmů. Reeves opět hraje jedním unylým výrazem, ale skladba podřadných hráčů je celkem vtipná a obsazení je slušný. ()

Reklama

Reklama